Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινημένη, με τον γιο της, Γιάννη, στο ετήσιο μνημόσυνο του Γιάννη Κοντούλη
Gossip Cam

Δέσποινα Μοιραράκη: Συγκινημένη, με τον γιο της, Γιάννη, στο ετήσιο μνημόσυνο του Γιάννη Κοντούλη

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει η Δέσποινα Μοιραράκη πως ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης δεν είναι κοντά της αφού έφυγε από τη ζωή μετά από κάποιους μήνες που έδινε μάχη με τον καρκίνο. 

Σήμερα, η βασίλισσα των χαλιών, βρέθηκε στην εκκλησία για το ετήσιο μνημόσυνο από τον θάνατό του και βαθύτατα συγκινημένη και έχοντας στο πλευρό της τον γιο της Γιάννη άκουσε τη θεία λειτουργία και ύστερα δέχτηκε τις ευχές από τους στενούς φίλους και συγγενείς που θέλησαν να μοιραστούν μαζί της το πένθος τους.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στο κέντρο της Γλυφάδας και η Δέσποινα Μοιραράκη, ντυμένη στα μαύρα και κρατώντας σφιχτά τον γιο της, προσπάθησε, μάταια όμως, να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς αδυνατεί ακόμα να συνειδητοποιήσει πως ο άντρας που αγάπησε παράφορα δεν είναι πια στο πλευρό της.

Το τονίζει σε κάθε της συνέντευξη μετά τον θάνατό του. Πρόσφατα είχε παραδεχτεί: «Η πιο δύσκολη στιγμή είναι όταν πηγαίνω στο σπίτι και βιώνω την πραγματικότητα. Μου λείπει ο άντρας μου από το σπίτι, να με υποδεχθεί. Τώρα συνειδητοποιώ τη σκληρή πραγματικότητα, ενάμισι χρόνο ήμουν στο νοσοκομείο και στους γιατρούς. Στα πρώτα γυρίσματα του ”Cash or trash” κάνεις δεν ήξερε πως από μέρα σε μέρα περίμενα να φύγει ο άντρας μου».

Δείτε φωτογραφίες από το μνημόσυνο σήμερα το πρωί (24/6) στο κέντρο της Γλυφάδας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved