Υβόννη Μπόσνιακ: Με την κόρη της και τους κουμπάρους της Μπεκατώρου-Αλεβιζόπουλο στη Μύκονο!
Gossip Cam

Υβόννη Μπόσνιακ: Με την κόρη της και τους κουμπάρους της Μπεκατώρου-Αλεβιζόπουλο στη Μύκονο!

Την πρώτη καλοκαιρινή τους απόδραση στη Μύκονο έκαναν η Υβόννη Μπόσνιακ με την κόρη της Ελένη και για παρέα τους είχαν τη νονά της μικρής και κουμπάρα της Υβόννης, Μαρία Μπεκατώρου η οποία φυσικά συνοδευόταν από τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο

Ελεύθεροι υποχρεώσεων πλέον όλοι τους, η μικρή Ελένη από το σχολείο και οι μεγάλοι από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, βρέθηκαν για λίγες μέρες ξεκούρασης, χαλάρωσης και βουτιών στη Μύκονο όπου ο Αντώνης Ρέμος διατηρεί εξοχικό.

Η χαρούμενη παρέα μάλιστα απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι σε απογευματινή τους έξοδο στα στενά της χώρας της Μυκόνου να απολαμβάνει τη βόλτα της πριν καταλήξει σε κάποιο αγαπημένο της στέκι για φαγητό ή για καφέ.

Η μικρή δεν έφευγε από την επίβλεψη της μητέρας της ενώ η Μαρία Μπεκατώρου με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο ακολουθούσαν δείχνοντας πολύ χαρούμενοι που περνούσαν ποιοτικό χρόνο με τη βαφτιστήρα τους.

Η Ελένη άλλωστε είναι οκτώ ετών και όσο περνάει ο καιρός αποκτά όλο και πιο αγαπησιάρικη σχέση με τη νονά της που μόνο τρυφερά λόγια έχει να πει για εκείνη.

Άγνωστο πόσο θα παρατείνουν τις διακοπές τους στο νησί των Ανέμων, όμως το σίγουρο είναι πως οι μέρες και οι νύχτες τους εκεί θα είναι πολύ ξεχωριστές και θα βοηθήσουν τους πάντες να «γεμίσουν μπαταρίες» και να ξεκουραστούν.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved