Αποκλειστικό: Οι διακοπές του Βασάλου με την παρέα του στην Πάρο και οι πρώτες φωτό Ηρακλή-Ντάλλα
Gossip Cam

Αποκλειστικό: Οι διακοπές του Βασάλου με την παρέα του στην Πάρο και οι πρώτες φωτό Ηρακλή-Ντάλλα

Μία πολύ χαρούμενη παρέα απαθανάτισε σε παραλία της Πάρου ο φωτογραφικός φακός στην οποία προστέθηκε για λίγο και το φημολογούμενο νέο ζευγάρι της showbiz, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ με την Όλγα Ντάλλα.

Τα δύο νέα μοντέλα που γνωρίστηκαν και γνωρίσαμε στο GNTM το 2021 εθεάθησαν στην ίδια παραλία και στην ίδια παρέα με εκείνη του Κωνσταντίνου Βασάλου, της Βάλιας Χατζηθεοδώρου και του Fipster που βρίσκονταν ήδη στο νησί μέρες πριν.

Η χαρούμενη παρέα με την ίδια χαρά υποδέχτηκε στους κόλπους της τα δύο νέα μέλη της που αν και συνεχώς ήταν αγκαλιά ή πείραζαν ο ένας τον άλλον, δεν χάρισαν στους φωτογραφικούς φακούς κάποιο πιο τρυφερό ενσταντανέ για να σιγουρευτούν κάποιοι ότι πρόκειται για ερωτευμένο ζευγάρι.

Πάντως, όλοι μαζί έδειξαν να περνούν υπέροχα και να διασκεδάζουν, με το πειραχτήρι της παρέας, τον Κωνσταντίνο Βασάλο να κάνει τους πάντες να γελούν με τις ευρηματικές ατάκες του.

Δείτε στην gallery αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές τους στην όμορφη Πάρο που φέτος έγινε πόλος έλξης πολλών επώνυμων:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved