Αποκλειστικό: Η Βασιλική Τρουφάκου στην Ικαρία με γοητευτικό συνοδό–Το γλέντι & οι τρυφερές στιγμές
Gossip Cam

Αποκλειστικό: Η Βασιλική Τρουφάκου στην Ικαρία με γοητευτικό συνοδό–Το γλέντι & οι τρυφερές στιγμές

Στην Ικαρία πέρασε μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών η Βασιλική Τρουφάκου και δεν ήταν μόνη!

Η ηθοποιός, η οποία τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Mega «Famagusta» πέρασε απολαυστικές στιγμές με τον συνοδό της στο γνωστό ταβερνάκι του νησιού «Φιλίτσα».

troufakou-(4).jpg

Όπως θα δεις και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv οι δυο τους έδειχναν να περνούν όμορφες στιγμές ακούγοντας παραδοσιακή μουσική σε ένα γλέντι που στήθηκε στη στιγμή ενώ δεν έλειψαν και πιο διαχυτικές στιγμές ανάμεσά τους αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους ήταν συνεχώς αγκαλιά δείχνοντας να απολαμβάνουν ο ένας τη παρέα του άλλου.

Γελούσαν, μιλούσαν με τον κόσμο που μετά από λίγη ώρα έγιναν μια παρέα, διασκέδαζαν και δοκίμαζαν τις τοπικές γεύσεις του νησιού.

troufakou-(6).jpg

Αξίζει να σημειωθεί πως τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Βασιλική Τρουφάκου θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Mega «Famagusta». Όσον αφορά στην υπόθεση, αυτή περιστρέφεται γύρω από ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων (εκείνη 17 και εκείνος 19 ετών), το οποίο χάνει την ημέρα της εισβολής το τριών μηνών μωρό του. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, χάνοντας παράλληλα και κάθε ελπίδα να βρεθεί το μωρό τους. Ένα βρέφος, όμως, κατάφερε μέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέμου να επιβιώσει και σήμερα είναι ένας 50χρονος άντρας, τον οποίο παρακολουθούμε να ζει τη δική του ζωή στο Λονδίνο, παράλληλα με εκείνη της οικογένειάς του, στην Κύπρο, που αγνοεί την τύχη του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved