Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα ψώνια για την Κατερίνα Καινούργιου - Η σικ εμφάνιση με μαύρο κοστούμι
Gossip Cam

Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα ψώνια για την Κατερίνα Καινούργιου - Η σικ εμφάνιση με μαύρο κοστούμι

Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα ψώνια έσπευσε να κάνει προ ημερών η Κατερίνα Καινούργιου σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. 

Η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο Golden Hall και φυσικά έκανε πολλά βλέμματα να στραφούν πάνω της όχι μόνο γιατί την αναγνώρισαν οι περισσότεροι αλλά και γιατί έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση. Άλλωστε, κάθε της εμφάνιση, εντός και εκτός πλατό, είναι πάντα πολύ προσεγμένη.

Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να πάει για ψώνια με ένα total black κοστούμι λανσάροντας τη δική της εκδοχή για ανδρόγυνο στυλ που θα μπορούσε κανείς να φοράει από το πρωί ως το βράδυ.

Μακιγιαρισμένη ελαφρά και έχοντας πιασμένα σε χαμηλή αλογοουρά τα μαλλιά της, η παρουσιάστρια έριχνε συχνά ματιές στο κινητό της τηλέφωνο αλλά έκανε συγχρόνως και τα ψώνια της.

Πρώτα επισκέφτηκε ένα κατάστημα παιχνιδιών προκειμένου να ψωνίσει για τη χαριτωμένη βαφτιστήρα της στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία όμως δεν έμεινε και για πολυ μακριά από μαγαζί με γυναικεία ρούχα καθώς έχει λατρεία για τις νέες τάσεις της μόδας.

Περιηγήθηκε σε διάφορα μαγαζιά, έκανε τα ψώνια της για ό,τι της γυάλιζε και πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι της στο Κολωνάκι, περιοχή που τιμάει επίσης δεόντως για τα ψώνια της. Αυτή τη φορά είπε να αλλάξει λίγο και να βρεθεί στα βόρεια για τις χριστουγεννιάτικες αγορές της. Δείτε φωτογραφίες της στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved