Δεν θα πιστεύετε πότε και πού γυρίστηκε η συνέντευξη της Μαρίας Μπεκατώρου στην Ζέτα Δούκα (photos)
Gossip Cam

Δεν θα πιστεύετε πότε και πού γυρίστηκε η συνέντευξη της Μαρίας Μπεκατώρου στην Ζέτα Δούκα (photos)

Η συνάντησή τους έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό αλλά θα την δείτε αύριο το πρωί στον Antenna

Ο λόγος για την Μαρία Μπεκατώρου και την Ζέτα Δούκα. Οι δυο τους συναντήθηκαν αρκετό καιρό πριν -περίπου στα μέσα του Φεβρουαρίου- για να πραγματοποιήσουν αυτό το γύρισμα για την ολοκαίνουργια εκπομπή της Ζέτας Δούκα "Thrive"", που πλέον προβάλλεται από τον Ant1 κάθε Κυριακή πρωί στις 9.

Το γύρισμα έγινε στα ολοκαίνουργια και υπερσύγχρονα στούντιο Κάπα 2, καθώς ήταν μια Τετάρτη από αυτές που η Μαρία Μπεκατώρου βρισκόταν έτσι κι αλλιώς εκεί για τις ανάγκες τις μαγνητοσκόπησης του YFSF (σας θυμίζουμε πως ο φετινός κύκλος του show μεταμφιέσεων ήταν ο πρώτος που δεν μεταδιδόταν live).

Και μάλιστα έγινε στο καμαρίνι του Αλέξη Γεωργούλη, αφού το καμαρίνι της Μαρίας - που βρισκόταν στο στούντιο από το χάραμα και μπαινόβγαινε μέσα έξω για να ετοιμαστεί- δεν ήταν σε κατάσταση για να χρησιμοποιηθεί. Ενώ η Ζέτα Δούκα ετοιμάστηκε στο καμαρίνι της Μιμής Ντενίση.

"Έχω άγχος" είπε η Ζέτα, στην πάντα γελαστή Μαρία, όταν πρωτοσυναντήθηκαν με την δεύτερη να χαλαρώνει την Ζέτα κάνοντας πλάκα. Οι δύο γυναίκες μίλησαν αρκετά πριν ξεκινήσει το γύρισμα για την βαφτιστήρα της Μαρίας και κόρη του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, Ελένη αλλά και για την κόρη της Ζέτας. Και όταν πια ξεκίνησε η ροή της εκπομπής ήταν και οι δύο πολύ πιο χαλαρές και ευδιάθετες.

Το αποτέλεσμα θα το δείτε αύριο το πρωί στον Ant1. Εδώ όμως θα πάρετε μια πρώτη γεύση με αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved