Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Βόλτα στην Αθήνα μετά το πένθος (photos)
Gossip Cam

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Βόλτα στην Αθήνα μετά το πένθος (photos)

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η περίοδος της καραντίνας ήταν για όλους μας δύσκολη, αλλά για την αγαπημένη ηθοποιό που έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο ήταν δυσκολότερη

Ο φακός του gossip-tv εντόπισε την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μόνη στο κέντρο της Αθήνας.

Η αγαπημένη ηθοποιός παρά την ζέστη των τελευταίων ημερών φορούσε μαύρα και αυτό γιατί βρίσκεται σε πένθος. Είναι μόλις η δεύτερη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση του πένθους της. Η πρώτη ήταν στην διαμαρτυρία των καλλιτεχνών στο Σύνταγμα στις αρχές Μαΐου όπου και εκεί φορούσε μαύρα

Όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ένα πολύ δικό της πρόσωπο έφυγε πρόσφατα από την ζωή.

Με το μήνυμά της ήθελε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη της γιαγιά με τον δικό της τρόπο. Η ηθοποιός έγραψε στο αντίο της στη γιαγιά της:

«Περιμένοντας ένα γλυκό. Μια μέρα όπως όλες οι άλλες ημέρες… Μια μέρα όπως πολλές πολλές μέρες… 96 χρόνια. Πολλές μέρες. Όμορφες μέρες. Άσχημες. Δύσκολες. Εύκολες. Γαλλία, Αφρική, Ελλάδα. Ήσουν παντού. Πονηρούλα μου. Τα κατάφερες παντού γιατί είχες χιούμορ. Ήσουν όμορφη.

Αληθινά όμορφη. Και κατεργάρα. Δεν είχες ηλικία. Σαν τώρα με μάθαινες ποδήλατο. Σαν τώρα σκαρφαλώναμε στις ντουλάπες, σαν τώρα καθόμουν απέναντί σου και σε θαύμαζα να πίνεις το ουισκάκι σου.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved