Τα 'σπασε ο Λαζόπουλος σε Βανδή-Μέλισσες με τον Μπισμπίκη! Η ερμηνεία του Λάκη, η Καληφώνη & η Τάμτα
Gossip Cam

Τα 'σπασε ο Λαζόπουλος σε Βανδή-Μέλισσες με τον Μπισμπίκη! Η ερμηνεία του Λάκη, η Καληφώνη & η Τάμτα

Μία μαγική βραδιά έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή με τις Μέλισσες όπου συχνός θαμώνας είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης

Εκεί βρέθηκε και ο καλός φίλος του Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος έδειξε να το καταδιασκεδάζει, ειδικά όταν ο Χρήστος Μάστορας τού έδωσε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει και εκείνος φυσικά απογείωσε το κέφι της βραδιάς.

Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας έδειξε να απολαμβάνει τη βραδιά, έχοντας φυσικά μόνιμα στην παρέα του τον Βασίλη Μπισμπίκη με τον οποίο είναι πολύ δεμένοι.

Η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα, με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σύντροφο του Χρήστου Μάστορα (ασχέτως αν δεν το έχουν επιβεβαιώσει ποτέ) να προσελκύει τα φωτογραφικά φλας μιας και ήταν άκρως αποκαλυπτικά ντυμένη.

Μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν όταν σε άλλο τραπέζι του νυχτερινού κέντρου εθεάθη να διασκεδάζει η Τάμτα. Όταν την εντόπισε μέσα στο πλήθος ο Χρήστος Μάστορας, έσπευσε να την καλέσει στη σκηνή και μαζί τραγούδησαν αγαπημένες επιτυχίες τους, κάνοντας το κοινό να τους αποθεώσει.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved