Λαμπερές παρουσίες σε κοσμικά events της Αθήνας
Gossip Cam

Λαμπερές παρουσίες σε κοσμικά events της Αθήνας

Οι επώνυμοι φόρεσαν τα καλά τους και έδωσαν το παρών σε διάφορα κοσμικά events. 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των 10 χρόνων λειτουργίας του του κομμωτηρίου της γνωστής Hair Stylist Μαρίας Ντεστάκου, στην καρδιά της Αθήνας.

Στο Beauty Salon έσπευσαν από νωρίς φίλοι και συνεργάτες της γνωστής Hair Stylist, επώνυμοι καλεσμένοι του δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού χώρου δίνοντας τις καλύτερες ευχές τους! Το εορταστικό κλίμα της βραδιάς απογείωσε με τις μουσικές της επιλογές η Μάγκυ Χαραλαμπίδου!

Στη Θεσσαλονίκη, με ένα εντυπωσιακό opening party, παρουσία γνωστών φυσιογνωμιών της πόλης αλλά και καλεσμένων από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης και επωνύμων, που ταξίδεψαν ειδικά για αυτήν τη βραδιά, άνοιξε τις πόρτες του ένα μπαρ που ελπίζει να γίνει στέκι της πόλης.

Εκεί βρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι και εντυπωσίασαν με τα outfits τους.

Γνωστή boutique στη Γλυφάδα μεταμορφώθηκε στην απόλυτη Χριστουγεννιάτικη Wonderland και πραγματοποίησε το καθιερωμένο της Christmas Party, στο οποίο πολλές fashionistas, επώνυμοι καλεσμένοι του καλλιτεχνικού χώρου των νοτίων προαστίων και όχι μόνο έδωσαν το λαμπερό παρών.

Ο γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας Δημήτριος Ζάμπογλου παρέθεσε γεύμα για την υποστήριξη του Σωματείου “Δύναμη Ζωής και Αγάπης” σε γνωστό στέκι στην πλατεία του Κολωνακίου. Τη σπουδαία πρωτοβουλία στήριξε η Πρόεδρος του Σωματείου κα. Βάνα Μπάρμπα, ενώ έδωσαν το παρών επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και επώνυμοι τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο, ταξιδεύοντας αποκλειστικά για το φιλανθρωπικό γεύμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved