Maestro-Aποκλειστικό: Ο «μαέστρος» Παπακαλιάτης, η αντιστάρ Καβογιάννη και τα γυρίσματα στους Παξούς
Gossip Cam

Maestro-Aποκλειστικό: Ο «μαέστρος» Παπακαλιάτης, η αντιστάρ Καβογιάννη και τα γυρίσματα στους Παξούς

Maestro: Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς που έφερε «αέρα» ανανέωσης στα τηλεοπτικά δρώμενα, έχουν ήδη ξεκινήσει στους Παξούς.

Το κοινό νιώθει ήδη ανακούφιση που πλέον έχει ανοίξει η «στρόφιγγα» για σκηνές που σε βάζουν στην ωμή πραγματικότητα! Αυτό αναμένεται να ζήσουμε και μέσα από το νέο κύκλο της σειράς.

Απαγορευμένοι έρωτες, πατριαρχεία, ενδοοικογενειακή βία, απληστία και όλα αυτά «δεμένα» με τη μουσική που έρχεται και απαλύνει τον πόνο σε κάθε περίσταση. Αυτά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δεν τα φοβήθηκε, τα τόλμησε και μας έβαλε στην διαδικασία να κάνουμε τη αυτοκριτική μας. Και το πέτυχε!

1680883087400-792492225-papakaliatis-maestro-2-(6).jpg


Σύσσωμη η ομάδα που έχει επιλέξει ο «μετρ» του είδους, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, βρίσκεται στο νησί των Παξών και για μια ακόμη φορά δημιουργούν ένα θαύμα επί γης!

Το gossip-tv βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς στο υπέροχο αυτό μικρό νησί του Ιονίου και η «γεύση» που μας άφησε μοναδική. Γνωρίζαμε ήδη πως το κλίμα στα γυρίσματα είναι παρεΐστικο αλλά αυτό που συναντήσαμε ήταν μοναδικό. Ένας Χριστόφορος Παπακαλιάτης με κέφι, όρεξη και ωραία διάθεση να δίνει τις οδηγίες του και να γίνεται «ένα» με τους ήρωες της σειράς.

Μια Μαρία Καβογιάννη, η οποία δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελά -παρά τις πολλές ώρες του γυρίσματος- κι ένα συνεργείο πίσω από τις κάμερες να υλοποιεί με μαεστρία πλάνα και σκηνές που θα χαρίσουν για μια ακόμη φορά στο τηλεοπτικό κοινό στιγμές καλλιτεχνικού μαγνητισμού.

343067682_563634922566192_361307254684152155_n.jpg

Το gossip-tv είχε την ευκαιρία και την τύχη να βρεθεί σε ένα από τα γυρίσματα, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το Πάσχα στην πλατεία Γαίου, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του νησιού με τον κόσμο να στήνει ουρές προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά πώς στήνεται όλο αυτό και φυσικά να απολαύσει τους ήρωες. Τα πλάνα αφορούν σε δυο μοναδικές σκηνές. Αυτές ενός πανηγυριού με τον κόσμο να παίρνει μέρος σε ένα γύρισμα που διήρκησε αρκετές ώρες αλλά ολοκληρώθηκε με στρατιωτική πειθαρχεία και η άλλη έχει να κάνει με opening μιας γκαλερί.

Αυτό που μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα ήταν η «ηρεμία» με την οποία δούλευε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Δεν βαρυγκώμησε στιγμή -παρά τις πολλές ώρες και φυσικά τις δυσκολίες καθώς μιλάμε για γυρίσματα σε εξωτερικό χώρο-, ήταν πάντα εκεί για να δώσει αυτό το κάτι παραπάνω που έδινε «μπουστάρισμα» στους ηθοποιούς ενώ δεν έλειψαν τα γέλια με τους περιοίκους του νησιού.

Από την άλλη η Μαρία Καβογιάννη είναι αυτό που λέμε «η γυναίκα της διπλανής πόρτας». Χαλαρή με το ταλέντο της να ξεχειλίζει ακόμη και σε σκηνές που «μιλούσε» μόνο το βλέμμα της, γλυκομίλητη και εντελώς αντιστάρ.

Δες βίντεο και φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε αποκλειστικά

Η προβολή του δεύτερου κύκλου στο Mega αναμένεται στο δεύτερο μισό της ερχόμενης σεζόν και μέχρι τότε δουλίτσα θα κάνουν τα spoilers!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved