Σταυρούλα Χρυσαειδή: Επιστροφή στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor- Οι πρώτες εικόνες
Gossip Cam

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Επιστροφή στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor- Οι πρώτες εικόνες

Το τέλος του Survivor All Star έφτασε για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και εκτός από πολλές εμπειρίες, της έδωσε και το εισιτήριο της επιστροφής της στην Ελλάδα.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έφτασε μια ανάσα από το μεγάλο φινάλε και παρά το γεγονός πως έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, στις πρώτες της εικόνες φαίνεται ανανεωμένη και ευδιάθετη.

Η Σταυρούλα επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου 1/7 λίγα 24ωρα μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια παρέμεινε στο απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης για περισσότερους από πέντε μήνες και είδε την πόρτα της εξόδου μετά την τελευταία ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί...

Χαμογελαστή, αεράτη και ευδιάθετης έφτασε στο αεροδρόμιο περιμένοντας να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δες τις φωτογραφίες από την επιστροφή της στην Ελλάδα στην παρακάτω Gallery:

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν ένα από τα αδιαμφισβήτητα φαβορί και αποχώρησε σχεδόν δέκα ημέρες πριν τη διεξαγωγή του τελικού. Στο τελευταίο επεισόδιο ξέσπασε για τους συμπαίκτες της και όπως τόνισε, ένιωθε σα να παίζει σε κάποιο θεατρικό έργο.

«Πρέπει να βρω έναν τρόπο να αντιμετωπίσω όλη αυτή την κατάσταση, όλη αυτή την ψευτιά. Κάθε φορά βρίσκουν και κάτι παραπάνω να πουν. Τους βλέπω πριν και μετά τον αγώνα να σχεδιάζουν τι θα πουν να ψιθυρίζουν. Τους βλέπω μετά τον αγώνα, πάλι το ίδιο. Νιώθω ότι παίζω σε κάποιο θεατρικό έργο που είμαι η πρωταγωνίστρια και πρέπει να τη χτυπάνε όλη την ώρα. Βλέπω πως για να προχωρήσουν μια μέρα παρακάτω, για να φτάσουν στην τετράδα όσο πιο ακίνδυνα μπορούν, θα πουλούσαν και την ψυχή τους, αυτό έχω καταλάβει. Έχει καταντήσει πολύ κουραστικό όλο αυτό και αποφάσισα ότι ούτε την καλημέρα μου δεν αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι», είπε στο τελευταίο επεισόδιο η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved