Οι σικ εμφανίσεις Χρουσαλά-Γκαγκάκη Downtown & οι εντυπωσιακές παρουσίες σε λαμπερό fashion show
Gossip Cam

Οι σικ εμφανίσεις Χρουσαλά-Γκαγκάκη Downtown & οι εντυπωσιακές παρουσίες σε λαμπερό fashion show

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν 'χάρμα' οφθαλμών για τους φωτογραφικούς φακούς αφού όπου και αν γύρισε για να κάνει «κλικ», απαθανάτισε σικ παρουσίες. 

Στο κέντρο της Αθήνας εντόπισε τη Μαριέττα Χρουσαλά, όπως πάντα χαρούμενη και με πολύ καλή διάθεση να κάνει τα ψώνια της. Ήταν μόνη και μάλλον ήθελε να τελειώσει γρήγορα τα ψώνια της για να γυρίσει προφανώς στην πολύ όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Λέοντα Πατίτσα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Κοντά στο Σύνταγμα με ένα υπέροχο κοραλί αέρινο σύνολο εθεάθη και η Κατερίνα Γκαγκάκη. Πολυάσχολη πάντα, είχε το κινητό για... σκουλαρίκι αφού λόγω υποχρεώσεων, πρέπει να κάνει και τις απαραίτητες συνεννοήσεις.

Δείτε παρακάτω:

Παρέλαση... κομψότητας

Δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο της μόδας έκλεισε η φίρμα Zeus + Διone και τα γιόρτασε με κάθε επισημότητα και φυσικά με ένα λαμπερό fashion show που παρουσιάστηκε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Κερατσίνι.

Στο σόου παρουσιάστηκε η νέα κολεξιόν της φίρμας, με τίτλο Resort 24 collection και η cofounder της εταιρίας Δήμητρα Κολοτούρα υποδέχτηκε στην εκδήλωση πολλούς αγαπημένους φίλους, όπως τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Τζένη Μπαλατσινού, την συνιδρύτρια της εταιρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι η οποία έχει αποχωρήσει εδώ και μερικά χρόνια από αυτή την επιχειρηματική κίνηση όπως και πολλές άλλες κυρίες από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο. Αξίζει να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved