«Love birds» στη Μύκονο: Τρυφερά φιλιά για Ρέμο-Μπόσνιακ, χέρι χέρι Μπεκατώρου-Αλεβιζόπουλος!
Gossip Cam

«Love birds» στη Μύκονο: Τρυφερά φιλιά για Ρέμο-Μπόσνιακ, χέρι χέρι Μπεκατώρου-Αλεβιζόπουλος!

Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια τους περνούν στη Μύκονο ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και οι κουμπάροι τους Μαρία Μπεκατώρου και Αντώνης Αλεβιζόπουλος!

Τα δύο ζευγάρια, που έχουν επισφραγίσει τη φιλία τους με κουμπαριά, αυτές τις μέρες βρίσκονται στο νησί των Ανέμων και απολαμβάνουν τις πρώτες ξέγνοιαστες μέρες των διακοπών τους δείχνοντας μάλιστα να περνούν πολύ καλά μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Αντώνη Ρέμο με την Υβόννη Μπόσνιακ βραδινή ώρα να περπατούν στα στενά του νησιού και μάλιστα όταν διαπίστωσαν πως απαθανατίζονταν, ο τραγουδιστής έσκυψε και έδωσε ένα τρυφερό φιλί στη γυναίκα του, αποδεικνύοντας και εμπράκτως πόσο ερωτευμένοι συνεχίζουν να είναι.

Όσο για τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο, ακολουθούσαν τους φίλους τους λίγα μέτρα πιο πίσω, με την παρουσιάστρια να κρατάει σφιχτά από το χέρι τον άντρα της ζωής της με τον οποίο είναι μαζί από το 1998, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε συνεντεύξεις της.

Οι τέσσερίς τους κατέληξαν σε αγαπημένο στέκι να απολαμβάνουν κοκτέιλ, κάνοντας καλή παρέα μεταξύ τους. Ειδικά από τότε που έγιναν κουμπάροι, δείχνουν να είναι μία πολύ δεμένη παρέα με πολλά κοινά ενδιαφέροντα και φυσικά κοινή αγάπη για την 8χρονη Ελένη Πασχαλίδου, κόρη του τραγουδιστή και της Υβόννης Μπόσνιακ η οποία είναι βαφτιστήρα της παρουσιάστριας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved