«Πλημμύρισε» από ερωτευμένα ζευγάρια η Επίδαυρος - Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό!
Gossip Cam

«Πλημμύρισε» από ερωτευμένα ζευγάρια η Επίδαυρος - Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Πρεμιέρα έκανε χτες 28/7 στην Επίδαυρο η πολυαναμενόμενη παράσταση «Βατράχια» του Αριστοφάνη της Έφης Μπίρμπα και του Άρη Σερβετάλη.

Πρόκειται για μία σύγχρονη διασκευή της αγαπημένης αριστοφανικής κωμωδίας, η οποία πραγματεύεται την αξία της ποίησης και της τέχνης στην κοινωνία μας. Η κωμωδία που φέρει DNA τραγωδίας, αναμένεται να προβληθεί και απόψε 29/7 στο θέατρο της Επιδαύρου.

Στο Επιδαύριο σκηνοθετικό της βάπτισμα η Έφη Μπίρμπα παραδίδει μια κωμωδία με DNA τραγωδίας σε μετάφραση του Κωνσταντίνου Μπλάθρα, διασκευή σε συνεργασία με τους Κωνσταντίνο Μπλάθρα και Άρη Σερβετάλη και μουσική του Constantine Skourlis. Τη διανομή συμπληρώνει μια εξαιρετική ομάδα ερμηνευτών: Άρης Σερβετάλης, Μιχάλης Σαράντης, Αργύρης Ξάφης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Μαίρη Μηνά, Έκτορας Λιάτσος, Μιχάλης Θεοφάνους, Αλεξάνδρα Καζάζου, Νάνσυ Μπούκλη και Κυριάκος Σαλής.

Εικόνες από την Επίδαυρο!

TOM_1279.jpg

Δημήτρης Λάλος-Έλενα Μαυρίδου



Το αρχαίο θέατρο φιλοξένησε αρκετά πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος. Ανάμεσα σε άλλους είδαμε και πολλά αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου, Ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μινά και βεβαίως ο Άρης Σερβετάλης και η Έφη Μπίρμπα.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved