H Αθηνά Οικονομάκου κόβει την ανάσα με το μπικίνι της - Εκθαμβωτική σε παραλία στην Αντίπαρο
Gossip Cam

H Αθηνά Οικονομάκου κόβει την ανάσα με το μπικίνι της - Εκθαμβωτική σε παραλία στην Αντίπαρο

Καλοκαιρινή απόδραση στην Αντίπαρο έκανε για μία ακόμη φορά η Αθηνά Οικονομάκου φέτος το καλοκαίρι!

Η εντυπωσιακή ηθοποιός που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 Ο πρώτος από εμάς πέρασε τις διακοπές της με την οικογένειά της σε διάφορες περιοχές της χώρας μας.

Η ίδια σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού μοιραζόταν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εξορμήσεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους από τις εξόδους της στα νησιά.

837539.jpg

Αθηνά Οικονομάκου

Οι στυλιστικές της επιλογές ήταν αυτές που ξεχώριζαν σε κάθε περίπτωση.

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας πέρασε μέρος των διακοπών της μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα στην Αντίπαρο. Μαζί της εκτός από τα παιδιά της ήταν και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος.

837541.jpg

Αθηνά Οικονομάκου

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε παραλία του νησιού και όπως θα δείτε και στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, κόβει την ανάσα με τις αναλογίες της.

Η Αθηνά Οικονομάκου επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά το «Έλα στη θέση μου» και ένα πέρασμα από την επιτροπή του «The masked singer».

Στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς» υποδύεται την Κάτια, που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, όταν ένα βράδυ ο κολλητός της, τον οποίο αγαπά στα κρυφά, ανακοινώνει στην παρέα ότι είναι βαριά άρρωστος. Τα πάντα στη ζωή της αλλάζουν και καταλαβαίνει ότι πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της...

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved