Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη εμφάνιση μετά την «εξαφάνιση» από τα social! Με μάξι φόρεμα στο κέντρο
Gossip Cam

Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη εμφάνιση μετά την «εξαφάνιση» από τα social! Με μάξι φόρεμα στο κέντρο

Ήταν αρχές Αυγούστου όταν η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από μια ανάρτησή της έκανε γνωστό πως για ένα διάστημα θα απέχει από τα social media, μια κίνηση που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται το «γιατί».

Σχεδόν ενάμιση μήνα μετά η Χριστίνα επέστρεψε γράφοντας: «Πέρασε πάνω από ένας μήνας… και να ‘μαι! Το μυαλό μου ξεκούραστο και έτοιμη για όλα όσα έρχονται! Ποσό σημαντικό να δίνεις χρόνο και αγάπη στον εαυτό σου. Μου λείψατε και γι’ αυτό χαμογελώ».

Πρόσφατα μάλιστα ο φωτογραφικός μας φακός την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει τη βόλτα της παρέα με μια φίλη της.

1695287345682-390916152-mpompa-(6).jpg

Φορώντας ένα μάξι στενό φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση η Χριστίνα έδειχνε ανανεωμένη και όπως πάντα λαμπερή και κούκλα!

Δες την στη gallery

«Αν είχα 1 ευρώ κάθε φορά που θα απαντούσα αυτή την ερώτηση, θα ήμουν ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Αν η ερώτηση υποκινείται από ότι πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, απλά πήρα λίγα κιλά το καλοκαίρι, γιατί είχα κουραστεί και είχε όρεξη να φάω.
Αν η ερώτηση υποκινείται από το break που έκανα από τα social media, πολλές φορές θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, όπως είπα και όχι για το ότι είσαι έγκυος ή για κάποιον άλλον εξωτερικό παράγοντα. Δεν είμαι έγκυος, απλά έφαγα και ήθελα να ξεκουραστώ», απάντησε η ίδια όταν τη ρώτησαν αν είναι έγκυος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved