Ο Όθωνας Μεταξάς μετά από καιρό-Αποκλειστικές φωτό & σπάνια κλικ από έξοδό του στο κέντρο της Αθήνας
Gossip Cam

Ο Όθωνας Μεταξάς μετά από καιρό-Αποκλειστικές φωτό & σπάνια κλικ από έξοδό του στο κέντρο της Αθήνας

Ο Όθωνας Μεταξάς είναι ένας ηθοποιός που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό τα προηγούμενα χρόνια μέσα από ρόλους που είχε υποδυθεί.

Ωστόσο, ο ίδιος, απέχει πλέον από τα τηλεοπτικά δρώμενα ενώ μάλιστα είχε δηλώσει πριν από μερικά χρόνια πως «Δεν κάνω τηλεόραση, γιατί δεν μου έχει τύχει κάποια αξιόλογη πρόταση προς το παρόν.

Οι δημόσιες εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια, είναι μετρημένες στα δάχτυλα ενώ σπάνια τον απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός ή οι παπαράτσι.

Το gossip-tv.gr τον εντόπισε και τον απαθανάτισε, πριν από λίγες ημέρες, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Γκάζι και όπως θα δείτε δεν έχει αλλάξει καθόλου.


Θυμίζουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει επίσης: «Ό,τι έχει να κάνει με τη ζωή σε βοηθάει, τα βιώνεις και είσαι παρόν, είτε έχει να κάνει με έρωτα είτε με προδοσία συντροφική, φιλική είτε με σχέσεις και συμπεριφορές ενδοοικογενειακές, όλα μπαίνουν στη... φαρέτρα ενός ηθοποιού για να τα χρησιμοποιήσει.

Εκείνη τη στιγμή δεν νομίζω ότι μπορείς να τα επικαλεστείς, να τα ανακαλέσει ακριβώς, στο πώς ένιωσες τότε, αλλά σου διαμορφώνουν όλα αυτά, συσσωρευτικά, μια ψυχοσύνθεση που είναι πιο πλούσια, που μετά και από μόνη της, όταν θέλεις να κάνεις κάτι, σε οδηγεί να διαμορφώσεις ένα χαρακτήρα πιο σύνθετο, πιο βαθύ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved