Επέστρεψε στην Ελλάδα η Κορίνα Τσοπέη - Πόζαρε στον φακό λίγο πριν κλείσει τα 80 της χρόνια
Gossip Cam

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Κορίνα Τσοπέη - Πόζαρε στον φακό λίγο πριν κλείσει τα 80 της χρόνια

Ο αγαπημένος hair expert Τρύφωνας Σαμαράς μαζί με τη μούσα του και μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιο Κορίνα Τσοπέη υποδέχθηκαν, στο εστιατόριο “Pasaji Restaurant”, στο City Link την πιο δημοφιλή στοά της Αθήνας, φίλους, fashion crowd και καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας.

Αφορμή υπήρξε το pre - presentation της φωτογράφισης του νέου ημερολογίου του Τρύφωνα Σαμαρά, στου οποίου τα μαγικά χέρια αφέθηκε η διάσημη Ελληνίδα.

0H6A9729.jpg

Κορίνα Τσοπέη

Το calendar του hair stylist Τρύφωνα Σαμαρά, έχει γίνει θεσμός μέσα στα χρόνια, στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς και το ημερολόγιο του 2024 επιφυλάσσει τις πιο δυνατές εικόνες που έχουν δημιουργηθεί ποτέ με την πιο όμορφη Ελληνίδα. Συνολικά 12 διαφορετικά χτενίσματα, όπου το make up επιμελήθηκε ο Freddy Kalobratsos και το styling ο Chris Pap κάτω από τις φωτογραφικές οδηγίες του μοναδικού Ερρίκου Ανδρέου. Πανέμορφη εξωτερικά και εσωτερικά η Κορίνα Τσοπέη, με αφορμή τα 80 της χρόνια φωτογραφήθηκε με την άνεση και αυτοπεποίθηση μιας πραγματικά διαχρονικής beauty queen στους εντυπωσιακούς χώρους του “Amarillα Hotel”. Mία παραγωγή του επιχειρηματία και συγγραφέα Francesco Vitali και του Louis Apostolou.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved