Παντρεύτηκε ο Ισορροπιστής! Ο κουμπάρος Νίκος Βουρλιώτης και η κούκλα εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη
Gossip Cam

Παντρεύτηκε ο Ισορροπιστής! Ο κουμπάρος Νίκος Βουρλιώτης και η κούκλα εγκυμονούσα Κατερίνα Στικούδη

Ο γνωστός ράπερ Ισορροπιστής, κατά κόσμον Νίκος Παυλίδης παντρεύτηκε χθες (14/10) την εκλεκτή της καρδιάς του, την αγαπημένη του Δήμητρα, παρουσία καλών φίλων και στενών συγγενών. 

Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Θησείο και οι νεόνυμφοι έδειχναν πραγματικά ευτυχισμένοι. Κουμπάροι του ο Νίκος Βουρλιώτης και ο επίσης ράπερ Οπτικός, κατά κόσμον Μπάμπης Αμουριανός.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο σατέν νυφικό της ενώ και ο γαμπρός δεν έκρυβε την ευτυχία του για το happy end στην προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος ο Ισορροπιστής είχε αποκαλύψει πριν από έναν μήνα για τον γάμο του: «Το άφησα πάρα πολύ καιρό, πέντε χρόνια. Μεσολάβησαν σεισμοί, καταποντισμοί, πλημμύρες, κορονοιοί, ό,τι υπάρχει και πλέον είμαστε έτοιμοι να βγούμε στο φως. Ήρθε η στιγμή επιτέλους να προχωρήσω. Το κορίτσι μου το λένε Δήμητρα. Είναι ένας πάρα πολύ σοβαρός άνθρωπος, τον οποίο σέβομαι και δείχνω την αγάπη μου κάθε μέρα»!

4063_KATERINA_STIKOUDI_NIKOS_PAVLIDIS_14102023.jpg

Ο ίδιος είχε τονίσει: «Κουμπάρους θα έχω δυο πολύ ωραίους φίλους μου, τον Νίκο Βουρλιώτη, δε θα μπορούσε να ήταν άλλος, και τον φίλο μου τον Οπτικό, κατά κόσμον Μπάμπη Αμουριανό. Το ντύσιμό μου θα θυμίζει λίγο James Bond. Επειδή δε με έχει δει ο κόσμος, ούτε εγώ με έχω δει, με κάτι ανάλογο, έχω ψάξει και έχω βρει ένα πάρα πολύ ωραίο κοστούμι». Και πράγματι με το κοστούμι το συγκεκριμένο δεν θύμιζε σε τίποτα τον ράπερ που γνωρίζουμε όλοι.

Ο Ισορροπιστής είχε αποκαλύψει επίσης στις δηλώσεις του: «Θα έρθουν και οι γονείς μου από τη Νάουσα. Θα είναι σε ένα πολύ ωραίο σημείο της Αθήνας, που θα βλέπει την Ακρόπολη. Θα καλέσω συγκεκριμένους ανθρώπους, συγγενείς και φίλους. Έχουμε επιλέξει ένα τραγούδι της Whitney Houston για τον γάμο μας»!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved