Η αλά «Τζάκι Ο» Σάσα Σταμάτη, η σικ Ευγενία Μανωλίδου & η βόλτα του Μακαλιά με τον γιο του για ψώνια
Gossip Cam

Η αλά «Τζάκι Ο» Σάσα Σταμάτη, η σικ Ευγενία Μανωλίδου & η βόλτα του Μακαλιά με τον γιο του για ψώνια

Με τον γιο του σε εμπορικό κέντρο για τα πρώτα φθινοπωρινά ψώνια βρέθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς όπως και η Ευγενία Μανωλίδου η οποία παρέδωσε μαθήματα στυλ με την εμφάνισή της. 

Ο Δημήτρης Μακαλιάς τον οποίο απολαμβάνουμε και φέτος τηλεοπτικά μέσα από την εκπομπή I Love Σου Κου στον ΑΝΤ1, στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα προ ημερών εθεάθη στο Golden Hall με τον γιο του και φίλους του να κάνουν βόλτα και να προμηθεύονται τα πρώτα φθινοπωρινά ρούχα και παπούτσια. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές με τον γιο του καθώς περιφέρονταν με την παρέα τους στους διαδρόμους.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Με απαράμιλλο στυλ και πολύ καλή διάθεση εθεάθη στο ίδιο εμπορικό κέντρο να έχει μόλις ολοκληρώσει τα ψώνια της η Ευγενία Μανωλίδου. Φορώντας ένα λευκό cigarette παντελόνι, επίσης λευκή μπλούζα και λευκές γόβες με ασημένιες λεπτομέρειες τα οποία είχε συνδυάσει με ένα καρό μπλέιζερ, η όμορφη παρουσιάστρια και μουσικός είχε μόλις κάνει τα ψώνια της και έφευγε από το Golden Hall. Το χαμόγελό της πρόδιδε την ικανοποίησή της για τα ψώνια που μόλις είχε κάνει. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Τέλος, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε προ ημερών τη Σάσα Σταμάτη με αέρα... 60s στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει τη βόλτα της σε κεντρικό δρόμο.

Η δημοσιογράφος έδειχνε να χαίρεται τη φθινοπωρινή λιακάδα, φορώντας ένα εντυπωσιακό κοστούμι με έντονο print το οποίο είχε συνδυάσει με μαύρα παπούτσια και τσαντάκι. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved