28η Οκτωβρίου & celebs: Περηφάνια για τα παιδιά τους στις παρελάσεις & υπέροχα ταξίδια εκτός Αθήνας
Gossip Cam

28η Οκτωβρίου & celebs: Περηφάνια για τα παιδιά τους στις παρελάσεις & υπέροχα ταξίδια εκτός Αθήνας

Η 28η Οκτωβρίου, παρ' όλο που έπεσε Σάββατο φέτος, ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για πολλούς να ξεφύγουν από τη ρουτίνα και να απολαύσουν όμορφες στιγμές μακριά από όλους και όλα σε κάποιον όμορφο προορισμό. 

Για πολλούς όμως ήταν η καλύτερη στιγμή για να βιώσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές γεμάτες συγκίνηση αλλά και περηφάνια.

Όπως συνέβη για την Ντορέττα Παπαδημητρίου που ανέβασε χαρούμενη φωτογραφίες από την παρέλαση όπου συμμετείχε ο μικρότερος γιος της, ο Φίλιππος. Ο μεγάλος αδελφός του, ο Διονύσης βρίσκεται στο εξωτερικό για σπουδές.

Η οικογένεια της αγαπημένης ηθοποιού και παρουσιάστριας ήταν εκεί για να τον καμαρώσει σύσσωμη. Η μητέρα της και η αδελφή της με την ανιψιά της έδωσαν το παρών για να τον χειροκροτήσουν καθώς παρέλαυνε και μάλιστα η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβασε φωτογραφίες γράφοντας στην λεζάντα: «Χρόνια Πολλά σε όλη την Ελλάδα».

Και δεν ήταν η μόνη που απόλαυσε με εθνική υπερηφάνεια παιδιά να παρελαύνουν. Η Κλέλια Πανταζή βρέθηκε με την οικογένειά της, τα δύο από τα τρία παιδιά της σε παρέλαση και απόλαυσε τη φθινοπωρινή λιακάδα και τη βόλτα της.

Ο γιος του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού είδε από κοντά την προεδρική φρουρά στο κέντρο της Αθήνας με τον ευτυχή μπαμπά να γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας του μικρού: «Αποστολή της Προεδρικής φρουράς η φύλαξη στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Το κόκκινο στην ενδυμασία των Ευζώνων μας συμβολίζει το αίμα των προγόνων μας που χάθηκε, το μαύρο το πένθος για όσους χάθηκαν, το λευκό την απλότητα του αγώνα, το χρυσό την ένδοξη ιστορία της φρουράς, το γαλάζιο το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας».

Δείτε ποιους άλλους είδαμε σε παρελάσεις:

Υπήρξαν όμως και εκείνοι που επέλεξαν να φύγουν από την Αθήνα για μία μίνι απόδραση. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασαν:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved