Στην πρεμιέρα της Βανδή ο Μπισμπίκης δεν ήταν μόνος! Απόλαυσαν τη Δέσποινα και οι γονείς του!
Gossip Cam

Στην πρεμιέρα της Βανδή ο Μπισμπίκης δεν ήταν μόνος! Απόλαυσαν τη Δέσποινα και οι γονείς του!

Χθες το βράδυ (27/10) η κοσμική Αθήνα βρέθηκε σε μία από τις πιο επιτυχημένες πρεμιέρες νυχτερινών κέντρων της Αθήνας, εκεί όπου τραγουδούν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης

Οι δύο τραγουδιστές απογείωσαν από νωρίς το κέφι των θαμώνων όμως σίγουρα την παράσταση έκλεψε η Δέσποινα Βανδή με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της επί σκηνής και φυσικά τις ερμηνείες της.

Πολλοί είδαν ανάμεσά τους τον Βασίλη Μπισμπίκη που δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα της αγαπημένης του, λίγοι κατάλαβαν όμως ότι ο ηθοποιός συνοδευόταν σε αυτή την έξοδό του από τους γονείς του!

Ναι, καλά διαβάσατε! Οι γονείς του ηθοποιού απόλαυσαν και εκείνοι τη Δέσποινα Βανδή επί σκηνής που μάλλον θα είχε πολύ άγχος όμως δεν το έδειξε ούτε μία στιγμή.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με τη μητέρα του και τον πατέρα του έδειξαν να απολαμβάνουν την όμορφη βραδιά και μάλιστα δεν αντέδρασαν όταν οι φωτογραφικοί φακοί έσπευσαν να τους απαθανατίσουν.

Φυσικά, η βραδιά είχε πολλές εκπλήξεις αλλά κυρίως εντυπωσιακές παρουσίες. Δείτε τις παρακάτω όπως βέβαια και τον Βασίλη Μπισμπίκη παρέα με τους γονείς του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved