Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Θλίψη στο τελευταίο αντίο - Συντετριμμένες Κουλουμπή - Ρουγγέρη
Gossip Cam

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Θλίψη στο τελευταίο αντίο - Συντετριμμένες Κουλουμπή - Ρουγγέρη

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι είπαν σήμερα 3/11 το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή στα 48 του χρόνια.

Ο ηθοποιός είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά, Εραστής Δυτικών προαστίων κάνοντας τον αδερφό της Λίζας που υποδυόταν τότε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η Βασιλική του Σασμού. Η σειρά είχε προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Mega τη σεζόν 2004-2005.

Στο τελευταίο αντίο, στο Νεκροταφείο Νέας Σμύρνης, έδωσαν το «παρών» πολλοί άνθρωποι του χώρου μεταξύ των οποίων ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Μαριώ, η Κάρμεν Ρουγγέρη και η κόρη της Χριστίνα Κουλουμπή, η οποία ήταν συντετριμμένη. Η ηθοποιός διατηρούσε άψογες σχέσεις με τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα ενώ είχαν παίξει μαζί στον «Εραστή δυτικών προαστίων».

Μετά την κηδεία θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του για αποτέφρωση στη Ριτσώνα.

Να θυμίσουμε πως τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου, έκανε γνωστή η Καλλιόπη Ευαγγελίδου με μια ανάρτηση στο Facebook, όπου έγραψε:

«Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο».

kompo2.webp

Ποιος ήταν ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών το 1998.

Συνεργάστηκε ως ηθοποιός με σκηνοθέτες όπως οι Μ. Βολανάκης, Κ. Ρουγγέρη, Σ. Λιβαθινός, Λ. Ρικάκη, Κ. Πασχάλης, Γ. Ιορδανίδης, Τ. Λυκουρέσης, Γ. Κακλέας, Γ. Νανούρης.

Παράλληλα είχε συνεργαστεί ως σκηνογράφος- ενδυματολόγος.

1699004732254-620551233-kompogiorgas.jpg

«Πάλεψε για 6 μήνες με τον καρκίνο…»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ράγισε καρδιές με το μήνυμά του στο Facebook και αποκάλυψε ότι ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας τους τελευταίους έξι μήνες έδινε τη δική του μάχη με τον καρκίνο που αποδείχτηκε άνιση.

«Αντίο σε έναν καλό συνάδελφο που δεν είχα την τύχη να γνωρίσω ούτε να δουλέψω μαζί του.. Κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς. Πάλεψε για 6 μήνες με την ασθένεια του καρκίνου, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Για τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα μόνο καλά λόγια έχω ακούσει», έγραψε χαρακτηριστικά. ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved