Τοπ 5: Το ξέσπασμα του Λιάγκα για Νικολαΐδου, ο γιος τη Μπόκοτα στη Γη της Ελιάς & ο γάμος Πανταζάρα
Gossip Cam

Τοπ 5: Το ξέσπασμα του Λιάγκα για Νικολαΐδου, ο γιος τη Μπόκοτα στη Γη της Ελιάς & ο γάμος Πανταζάρα

ΤΟΠ 5: Την εβδομάδα που πέρασε, τα θέματα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας ήταν πολλά, όμως πέντε ήταν εκείνα που έκαναν και ξεχωρίσατε με τα κλικ σας. 

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε δύο μεγάλες απώλειες, αυτή της Κάτιας Νικολαΐδου που έφυγε από τη ζωή στα 58 της χρόνια αλλά και του Σπύρου Φωκά που έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων μετά από πολλά προβλήματα υγείας.

Η απώλεια της ηθοποιού η οποία ήταν γνωστή και πολύ αγαπητή τόσο στον χώρο της υποκριτικής όσο και της τηλεόρασης, βύθισε στο πένθος όλους όσοι τη γνώριζαν. Ανάμεσά τους και πολλούς καλούς φίλους όπως τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος μέσα από την εκπομπή του μίλησε για την άγνωστη φιλία τους ενώ αναφέρθηκε και σε εκείνη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Κανείς δε μιλάει για τον ηλικιακό ρατσισμό, κανείς δε μιλάει για τον ρατσισμό αποκλεισμού ανθρώπων που η κοινωνία τους θεωρεί αρρώστους. Άρα ανίκανους να παίξουν και να πρωταγωνιστήσουν. Εγώ διατυπώνω σήμερα ένα ερώτημα. Η κοπέλα αυτή από τη μέρα που έπαθε καρκίνο και πάλεψε γενναία 20 χρόνια, της έγιναν οι αντίστοιχες προτάσεις του ταλέντου της από τηλεόραση και θέατρο; Και απευθύνομαι σε όλους όσοι ανήκουν στον χώρο αυτό. Και της τηλεόρασης και του θεάτρου».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Η ξαδέλφη της αξέχαστης Μαίρης Χρονοπούλου μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση τους

Η Σοφία Στακιά, ξαδέλφη της αξέχαστης Μαίρης Χρονοπούλου αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια και μεταξύ άλλων είπε: «Μας έλεγε ότι αν ξανάρχιζε τη ζωή της, θα σκεφτόταν να κάνει και παιδιά, αρκεί να είχε βρει δίπλα της τον ιδανικό σύντροφο, που θα ήτανε και ικανός πατέρας για το παιδί της. Τα παιδιά τα αγαπούσε πολύ. Όλα τα παιδιά του κόσμου αγαπούσε, διότι δεν απέκτησε δικά της παιδιά. Τα λάτρευε και ειδικά τα αγόρια... Εμείς την αγαπούσαμε πάρα πολύ.

xronopoulou-2.jpg

Κανείς δεν ήξερε ότι είμαστε ξαδέλφες της. Δεν το λέγαμε για να φανούμε. Δεν θέλαμε να το ξέρει κανείς. Η Μαίρη ήταν το αστέρι της οικογένειάς μας, όπως ήταν και το μεγάλο αστέρι του κινηματογράφου. Ήταν τιμή μας που ήταν ξαδέλφη μας. Ήταν μια γυναίκα που έζησε τη ζωή της ακριβώς όπως την ήθελε. Ήταν ελεύθερος άνθρωπος, γυναίκα δυνατή. Δεν έχω γνωρίσει στη ζωή μου τόσο δυνατό άνθρωπο, όπως η Μαίρη. Εμείς δεν είχαμε ποτέ βλέψεις για την περιουσία της Μαίρης».

Νίκος Κοσώνας: Γνωρίζετε ότι η μητέρα του Μιλτιάδη από τη Γη της Ελιάς είναι γνωστή παρουσιάστρια;

Μάθαμε ποιος είναι ο Νίκος Κοσώνας που έχει εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο που ανέλαβε στη σειρά Η Γη της Ελιάς.

Ο νεαρός ηθοποιός λοιπόν είναι 25 χρονών, ξεκίνησε να σπουδάζει φυσική αλλά τον κέρδισε τελικά η υποκριτική.

Η μητέρα του είναι… η Δάφνη Μπόκοτα, που όλοι τη θυμόμαστε να παρουσιάζει στην ΕΡΤ την Eurovision.

Μάλιστα, μαμά και γιο είχαμε δει πριν ένα χρόνο σε έξοδό τους και είχαν μιλήσει τότε μαζί στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ξέσπασε ο Σταύρος Ζαλμάς: Τα κτήνη που μου κατέστρεψαν τη ζωή για 15 χρόνια, δεν ζήτησαν συγγνώμη

Ο Σταύρος Ζαλμάς ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά, ο Έρωτας Φυγάς και υποδύεται τον Στέφανο Παράσχο μίλησε για την καθημερινή σειρά, την αναγνωρισιμότητα και τα αναληθή δημοσιεύματα.

undefined

Ο ηθοποιός τόνισε: «Γνωρίζαμε ότι θα συνεχιστεί το σίριαλ πριν το καλοκαίρι. Έφτασαν και σε εμάς οι ψίθυροι για την μετακίνηση σε άλλο κανάλι. Εάν πρόκειται να γίνει μετακίνηση της σειράς σε άλλο κανάλι θα γίνει από τον Γενάρη, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου υπάρχει συμβόλαιο με το κανάλι».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πανταζάρας - Τουμάση: Οι πρώτες φωτό από τον γάμο τους - Το νυφικό, η ανθοδέσμη και οι βέρες

Τέλος, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών», Αργύρης Πανταζάρας και η ηθοποιός της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», Σίσσυ Τουμάση, έδωσαν το ωραιότερο ραντεβού της κοινής τους ζωής στο Φανάρι όπου και παντρεύτηκαν.

pantazaras-toumasi-(4).jpg

Το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε την ευλογία του Θεού για τη σχέση του στο σημείο της γειτονικής Τουρκίας όπου χτυπά η καρδιά του χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας: το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved