Η σπάνια έξοδος του Νάσου Παπαργυρόπουλου, η στιλάτη Καινούργιου και οι ερωτευμένοι Ρέμος - Μπόσνιακ
Gossip Cam

Η σπάνια έξοδος του Νάσου Παπαργυρόπουλου, η στιλάτη Καινούργιου και οι ερωτευμένοι Ρέμος - Μπόσνιακ

Πολλοί ήταν οι celebrities που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr και αυτή την εβδομάδα. Μεταξύ αυτών: Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Η Κατερίνα Καινούργιου, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, βρέθηκε στην Κηφισιά για να κάνει τα ψώνια της και ήταν στιλάτη όπως πάντα. Με μαύρα γυαλιά ηλίου και ψηλοτάκουνα παπούτσια δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη ενώ όταν αντιλήφθηκε τους παπαράτσι δεν δίστασε να τους χαιρετίσει.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος από την άλλη, δεν κάνει πλέον δημόσιες εμφανίσεις και ο φακός σπάνια τον απαθανατίζει κάπου έξω. Αυτή τη φορά, τον εντοπίσαμε στο κέντρο της Αθήνας, με μια μαύρη τσάντα στα χέρια και κοντομάνικο λευκό μπλουζάκι. Τα μαλλιά του τα είχε πιασμένα πίσω!

Όσο για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ; Το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη και πέρασαν φανταστικά ενώ και οι δύο είχαν επιλέξει στην έξοδό τους αυτή να ντυθούν στα μαύρα!

Πόζαραν ευδιάθετοι στον φακό ενώ συνέχεια ήταν αγκαλιασμένοι, έκαναν πλάκες και κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved