Μαρία Μπεκατώρου: Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με καπιτονέ πανωφόρι και sneakers
Gossip Cam

Μαρία Μπεκατώρου: Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με καπιτονέ πανωφόρι και sneakers

Η Μαρία Μπεκατώρου αγαπάει τη μόδα, γνωρίζει όμως πολύ καλά πότε πρέπει να φορέσει ένα σύνολο και πώς.

Είναι γεγονός πως η παρουσιάστρια σπάνια κάνει βραδινές εξόδους, πιο συχνά όμως την πετυχαίνουμε σε πρωινές ή απογευματινές βόλτες με τον τετράποδο φίλο της. Σε αυτές τις εξόδους της η Μαρία επιλέγει casual σύνολα, διόλου όμως αδιάφορα.

1703075103034-395678512-bekatorou-(3).jpg

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας με casual σύνολο κι ένα καπιτονέ μαύρο πανωφόρι που λατρέψαμε. Με τζιν, sneakers και το λαμπερό της χαμόγελο η Μαρία Μπεκατώρου μαγνήτισε τα βλέμματα.

Δες την στη gallery

Η παρουσιάστρια έχει παραδέχτηκε πως υιοθέτησε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, κάτι το οποίο έγινε σταδιακά και χωρίς πίεση.

«Αυτό είχε να κάνει και με τη δουλειά. Σίγουρα ήθελα να χάσω βάρος και για εμένα, αλλά κάποια στιγμή είχα πάει να διαλέξω παντελόνια και δεν έβρισκα. Είχα μπροστά μου ένα σωρό από μαύρα παντελόνια και δεν μου έκανε κανένα! Τότε πήρα την απόφαση, αλλά δεν την ανακοίνωσα σε κανέναν. Ούτε στον Αντώνη έλεγα πολλά γιατί με νταντεύει». Η παρουσιάστρια έκοψε «μαχαίρι» τα τηγανιτά και το αλκοόλ, δίνοντας περισσότερη έμφαση στα φρούτα και τα λαχανικά. «Άρχισα λοιπόν να τρώω λιγότερο και με διατροφή που έκανα μόνη μου πέτυχα το αποτέλεσμα που βλέπεις. Αποφεύγω τα γαλακτοκομικά και τη ζάχαρη. Μία στο τόσο μπορεί να φάω ένα γλυκάκι», έχει πει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved