H μάξι φούστα της Μπάρκα, η βόλτα του Ανδρέα Γεωργίου και η casual σικ εμφάνιση της Ιωάννας Μπούκη
Gossip Cam

H μάξι φούστα της Μπάρκα, η βόλτα του Ανδρέα Γεωργίου και η casual σικ εμφάνιση της Ιωάννας Μπούκη

Σημείο συνάντησης επωνύμων έγινε και πάλι μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων.

Εκεί συναντήσαμε τη Δανάη Μπάρκα, την Ιωάννα Μπούκη αλλά και τον Ανδρέα Γεωργίου με γοητευτική συνοδό.

Εντυπωσιακή όπως πάντα η Δανάη Μπάρκα με το στιλ της. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη επέλεξε μάξι μαύρη φούστα σε γραμμή άλφα, συνδυασμένη με απίθανο φλοράλ πουκάμισο στις αποχρώσεις του μαύρου και του γαλάζιου ενώ αυτό που απογείωσε το σύνολό της, αδιαμφησβήτητα ήταν η επιλογή των παπουτσιών της αφού φόρεσε ένα τέλειο ζευγάρι μαύρα biker. Ένα σύνολο ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Στο ίδιο σημείο συναντήσαμε και τον Ανδρέα Γεωργίου. Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός σε ένα break από τα γυρίσματα των σειρών Η γη της Ελιάς και Famagusta παρέμεινε για λίγο στην Ελλάδα κάνοντας τις αγορές του σε μεγάλο εμπορικό κέντρο παρέα με γοητευτική συνοδό. Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως η νέα σειρά με την υπογραφή του «Famagusta» κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή συγκεντρώνοντας μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο εμπορικό κέντρο ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και την σύζυγο του Αντώνη Σρόιτερ παρέα με την κόρη της και μας εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά με το σύνολό της. Η Ιωάννα Μπούκη για τη βόλτα της επέλεξε στενό τζιν παντελόνι που αναδείκνυε τα πανύψηλα πόδια της συνδυασμένο με μαύρο γιλέκο και μπότες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved