Βίκυ Καγιά: Γιατί τα παιδιά της τράβηξαν τα βλέμματα σε πρωινή βόλτα τους στην Αθήνα;
Gossip Cam

Βίκυ Καγιά: Γιατί τα παιδιά της τράβηξαν τα βλέμματα σε πρωινή βόλτα τους στην Αθήνα;

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας εθεάθησαν να κάνουν η Βίκυ Καγιά και τα παιδιά της Μπιάνκα και Κάρολος πριν από μερικές μέρες. 

Η ευτυχισμένη μαμά, ντυμένη πολύ σικ με κρεμ κοστούμι του οποίου το σακάκι είχε μαύρα πέτα και έκανε τη... διαφορά, έδειχνε να απολαμβάνει τη βόλτα με τα παιδιά της που φυσικά αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της. Ειδικά φέτος που απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα, η Βίκυ Καγιά αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στον γιο και την κόρη της.

Οι τρεις τους εθεάθησαν στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνουν τον περίπατό τους όμως παρά το γεγονός ότι η παρουσιάστρια ήταν απαστράπτουσα και πολύ σικ, ο Κάρολος και η Μπιάνκα ήταν εκείνοι που τράβηξαν την προσοχή όλων.

Και όχι άδικα αφού μιλάμε για δύο πραγματικούς fashionistas. Πώς θα μπορούσαν όμως άλλωστε να μην είναι με μαμά μία από τις καλύτερες fashion experts της χώρας μας; Η Μπιάνκα εντυπωσίασε με το υπέροχο και άνετο σαλβάρι της και ο μικρός Κάρολος έμοιαζε με πραγματικό πρίγκιπα με τα ιδιαίτερα παπούτσια που φορούσε και που ταίριαζαν απόλυτα με το υπόλοιπο outfit του!

Δείτε φωτογραφίες τους από την πρόσφατη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved