Μνημόσυνο 40 ημερών για τον Νίκο Φλωρινιώτη! Τραγικές φιγούρες η μητέρα του και η αδελφή του, Άννα
Gossip Cam

Μνημόσυνο 40 ημερών για τον Νίκο Φλωρινιώτη! Τραγικές φιγούρες η μητέρα του και η αδελφή του, Άννα

Πέρασαν σχεδόν 40 ημέρες από την τραγική απώλεια του Νίκου Φλωρινιώτη ο οποίος έφυγε από τη ζωή, νικημένος από τον καρκίνο. 

Σήμερα το πρωί η οικογένειά του, η μητέρα του Μάχη Φλωρινιώτη και η αδελφή του, Άννα, υποδέχτηκαν στον Ιερό Ναό Παναγία Ρόδον το Αμάραντον στον Πειραιά για το μνημόσυνο 40 ημερών από τον θάνατο του 39χρονου τραγουδιστή ο οποίος έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο, όμως δεν τα κατάφερε.

Στις 19 Δεκεμβρίου άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, βυθίζοντας για ακόμα μία φορά την οικογένεια Φλωρινιώτη στο απόλυτο πένθος. Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας του, Γιάννης Φλωρινιώτης, είχε φύγει από τη ζωή μόλις έξι μήνες πριν, στις 6 Ιουνίου, μετά από σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Σήμερα (27/1) λοιπόν, όσοι αγάπησαν τον Νίκο Φλωρινιώτη παρευρέθηκαν στο μνημόσυνο, τιμώντας βέβαια τη μνήμη του αλλά και θέλοντας να στηρίξουν, όσο μπορούν τις δύο γυναίκες αλλά και τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, Σάββα Φλωρινιώτη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Τραγικές φιγούρες φυσικά η μητέρα του Νίκου, Μάχη Φλωρινιώτη αλλά και η αδελφή του, Άννα που δεν πρόλαβε καλά καλά να συνέλθει από την απώλεια του πατέρα της και έπρεπε να αποχαιρετήσει και τον Νίκο.

Δείτε φωτογραφίες από το σημερινό μνημόσυνο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved