Βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Παύλος Πετρουλάκης την Ελένη Τσολάκη - Η σπάνια βραδινή έξοδος
Gossip Cam

Βρείτε κάποιον να σας κοιτάει όπως ο Παύλος Πετρουλάκης την Ελένη Τσολάκη - Η σπάνια βραδινή έξοδος

Μπορεί να διανύουν τον έβδομο χρόνο έγγαμου βίου, όμως καμία σχέση με τα... επτά χρόνια φαγούρας που υποστηρίζουν κάποιοι αλλά 7 χρόνια απόλυτης ευτυχίας για την Ελένη Τσολάκη και τον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη!

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή γι' αυτό και η πρόσφατη σπάνια βραδινή τους έξοδο κατάφερε να συγκεντρώσει όλα τα φωτογραφικά φλας αλλά και το ενδιαφέρον πολλών.

Γιατί δεν είναι σύνηθες να τους βλέπει κανείς μαζί κάπου δημόσια όπως συνέβη πριν από μερικά βράδια όταν οι δυο τους βρέθηκαν να διασκέδαζουν στο νυχτερινό κέντρο Nox, όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα.

Το ζευγάρι έδειξε να απολαμβάνει την κάθε του στιγμή εκεί, έχοντας στην παρέα του αγαπημένους φίλους, ανάμεσά τους και τον Δημήτρη Μηλιόγλου που εκτός από συνεργάτης της παρουσιάστριας είναι και καλός της φίλος.

Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης παντρεύτηκαν το 2017 και από τότε ζουν πολύ ευτυχισμένοι, κάνοντας φυσικά κοινά σχέδια για το μέλλον.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη σπάνια βραδινή έξοδό τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved