Μαργαρίτα Βεντή: Η καλλονή μητέρα της Ζόζεφιν διασκέδασε στον Ρέμο - Μαμά και κόρη τράβηξαν τα φλας
Gossip Cam

Μαργαρίτα Βεντή: Η καλλονή μητέρα της Ζόζεφιν διασκέδασε στον Ρέμο - Μαμά και κόρη τράβηξαν τα φλας

Η Μαργαρίτα Βεντή είναι η μητέρα της Ζόζεφιν και είναι και η ίδια τραγουδίστρια αλλά και πάρα πολύ όμορφη και εντυπωσιακή όπως και η κόρη της.

Μαμά και κόρη βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο ΝΟΧ όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα, και πέρασαν φανταστικά ενώ δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητες, τραβώντας πάνω τους όλα τα βλέμματα αλλά και τα φλας των φωτογράφων.

Η Josephine Wendel με την μητέρα της, Μαργαρίτα Βεντή, είναι πάρα πολύ δεμένες και η μία στηρίζει την άλλη, σε κάθε βήμα και απόφαση. Δεν είναι λίγες οι φορές που όμορφη μαμά της τραγουδίστριας είναι στο πλευρό της ενώ και εκείνη έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια σε πρόσφατη συνέντευξή της, και όχι μόνο.

5507_JOSEPHINE_WENDEL_422024.jpg

Θυμίζουμε πως η Ζόζεφιν, πρόσφατα, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και είπε για την μητέρα της:

«Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια και τραγουδούσε τα πάντα. Όταν της είπα ότι θέλω να γίνω κι εγώ μου είπε: “μακριά, δεν θέλω να ασχοληθείς”. Από μικρή έβλεπα τη μαμά μου στη σκηνή και μία φορά ανέβηκα κι εγώ μαζί της. Δεν το ήθελε και με μάλωσε. Η μαμά μου είναι πολύ αυστηρή κριτής. Η μητέρα μου χαίρεται για έμενα για τι νιώθει ότι κάνω την καριέρα που δεν έκανε εκείνη. Όταν ήμουν 9 χρονών, έκανε την πρώτη της επιτυχία και τη θυμάμαι ακόμη. Η μητέρα μου εγκρίνει τη σχέση μου και τον Νίνο».

Δείτε τις φωτογραφίες από την τελευταία τους βραδινή έξοδος στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved