Νightout για τους celebs: Σρόιτερ-Μπούκη στον Ρέμο & Λαζόπουλος-Μελίνα Νικολαΐδη στον Οικονομόπουλο
Gossip Cam

Νightout για τους celebs: Σρόιτερ-Μπούκη στον Ρέμο & Λαζόπουλος-Μελίνα Νικολαΐδη στον Οικονομόπουλο

Ξεχωριστές βραδιές έζησαν οι celebrities σε πρόσφατες εξόδους τους, με τις κυρίες να μας δίνουν ιδέες για μοναδικές εμφανίσεις και τους κυρίους να το ρίχνουν έξω και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους!

Σε μία σπάνια έξοδό τους, ο Αντώνης Σρόιτερ και η σύζυγός του απόλαυσαν το πρόγραμμα που έχουν στήσει με μεγάλη επιτυχία ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα.

Ο newscaster του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και η σύζυγός του έδειξαν να χαίρονται κάθε στιγμή τους στο νυχτερινό κέντρο απολαμβάνοντας τις επιτυχίες των καλλιτεχνών.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Μία ευχάριστη έκπληξη ήταν για τον Νίκο Οικονομόπουλο η παρουσία του Λάκη Λαζόπουλου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής. Οι δύο άντρες μάλιστα είχαν την ευκαιρία να τα πουν για λίγο και πιο πριβέ όταν ο Λαζόπουλος βρέθηκε στο καμαρίνι του Οικονομόπουλου. Το ίδιο βράδυ στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασε και η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη η οποία για λίγο «πρόδωσε» τη μαμά της για να διασκεδάσει με το ρεπερτόριο του Νίκου Οικονομόπουλου. Στο ίδιο μαγαζί είδαμε σε μεγάλα κέφια τον Γιώργο Αρσενάκο αλλά και τη Σάρα Εσκενάζυ που είχε πολλά να πει με τη Ματίνα Ζάρα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved