Ηλιάκη-Μανουσάκης: Πιασμένοι χέρι-χέρι στη Βουκουρεστίου - Το ξεχωριστό all day look της Μαρίας
Gossip Cam

Ηλιάκη-Μανουσάκης: Πιασμένοι χέρι-χέρι στη Βουκουρεστίου - Το ξεχωριστό all day look της Μαρίας

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της κοινής τους ζωής δείχνουν να διανύουν η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης οι οποίοι απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε μεγάλα κέφια στην καρδιά της Αθήνας. 

Το ζευγάρι εθεάθη να απολαμβάνει τον περίπατό του στη Βουκουρεστίου, έναν από τους κεντρικότερους αλλά και ακριβότερους δρόμους της πόλης όπου κάθε βιτρίνα είναι η χαρά της κάθε γυναίκας, ειδικά αν πρόκειται για υψηλής αισθητικής ρούχα ή για πανάκριβα κοσμήματα.

Η Μαρία Ηλιάκη όμως, δεν είχε μάτια για καμία βιτρίνα παρά μόνο για τον σύντροφό της ο οποίος δείχνει να της έχει αλλάξει ριζικά την κοσμοθεωρία. Βέβαια, σε αυτό συνέβαλε σημαντικά και η άφιξη της κόρης τους, Κατερίνας η οποία «κλέβει» όλη την ενέργεια της μαμάς της καθώς την έχει απόλυτη ανάγκη.

Και η Μαρία Ηλιάκη όμως επιζητά να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τη μικρή πριγκίπισσά της, ειδικά φέτος που απέχει τηλεοπτικά και έχει βάλει άλλες προτεραιότητες. Ανάμεσά τους φυσικά είναι η φροντίδα των αγαπημένων της προσώπων και της οικογένειας που έχει δημιουργήσει με τον γνωστό γυναικολόγο.

Το ζευγάρι βρήκε χρόνο για να ξεφύγει λίγο από τα τετριμμένα και να χαλαρώσει με μία βόλτα στην καρδιά της Αθήνας, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved