Η Κάτια Ταραμπάνκο πόζαρε με τους γονείς της - Η απίστευτη ομοιότητα με τον μπαμπά της
Gossip Cam

Η Κάτια Ταραμπάνκο πόζαρε με τους γονείς της - Η απίστευτη ομοιότητα με τον μπαμπά της

Την παρθενική της εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι έκανε πρόσφατα η Κάτια Ταραμπάνκο και ασφαλώς οι γονείς της ήταν εκεί για να την καμαρώσουν.

Η νικήτρια του GNTM και πρώην παίκτρια στο Survivor πρωταγωνιστεί στην παράσταση "ή με εμένα ή με καμία" μαζί με τους Σπύρο Μπιμπίλα και ο Ιάκωβο Μυλωνά, ο οποίος έγραψε και το έργο.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, με τους γονείς του μοντέλου να βρίσκονται ανάμεσα στους θεατές.

9858_KATIA_TARAMPANKO_1822024-(1).jpg

Η Κάτια Ταραμπάνκο είχε μιλήσει πριν λίγους μήνες για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική:«Τα τελευταία χρόνια έχω σφυρηλατηθεί στις κακές κριτικές. Είναι μέρος του παιχνιδιού, πρέπει να τις ακούμε, πρέπει να τις φιλτράρουμε…Άμα είναι τα κλασικά σχόλια "ποια είναι αυτή”, "που πάει” και "τι κάνει;”… Άνθρωποι είμαστε και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα» είχε πει στην κάμερα του Star.

Δείτε την εικόνα με τους γονείς της στην παρακάτω gallery:

Η καταγωγή και το όνομά της:

«Ήρθα στην Ελλάδα από την Ουκρανία 6 χρονών. Είχε έρθει πρώτα η μητέρα μου όταν ήμουν 4. Μετά ήρθα εγώ και μετά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου. Επειδή ρωτάνε για την ηλικία μου, είμαι γεννημένη στις 21 Οκτωβρίου του 1996. Από τότε δεν έχω ξαναπάει στην Ουκρανία, παρά μόνο μία φορά στα 13 μου. Αισθάνομαι την Ελλάδα πατρίδα μου. Τα ελληνικά είναι η μητρική μου γλώσσα, έχω και ελληνικό αίμα. Η μητέρα μου δεν είναι από την Ουκρανία. Κατάγεται από Έλληνες της Ουκρανίας», είχε αποκαλύψει η Κάτια λίγο καιρό μετά τη νίκη στο GNTM.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved