Μυρτώ Αλικάκη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της
Gossip Cam

Μυρτώ Αλικάκη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της

Ως λάτρεις της υποκριτικής και οι δύο, δεν θα μπορούσαν παρά να κάνουν δημόσια εμφάνιση σε πρεμιέρα. Ο λόγος για τη Μυρτώ Αλικάκη και τον σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Νικόλα Κωστή

 

Η ηθοποιός η οποία έχει αποκτήσει δύο γιους από τον γάμο της με τον Πέτρο Λαγούτη ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή μιας και είναι σε σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στους Παγιδευμένους, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει παλιότερα η Real, είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες με τον γνωστό σκηνοθέτη.

«Λύγισε» η Μυρτώ Αλικάκη: «Ήμουν 26 χρονών όταν έφυγε από τη ζωή. Μου λείπει πολύ...»

Ο Νικόλας Κωστής που φέρεται να έχει κλέψει την καρδιά της Μυρτούς Αλικάκη έχει σκηνοθετήσει μέχρι σήμερα ανεξάρτητης παραγωγής ταινίες ενώ επιπλέον έχει παρουσιάσει το αρχιτεκτονικό κινηματογραφικό του Project στην έκθεση “One Minute Athens” των Αρχείων Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής του Μουσείου Μπενάκη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης πέρασαν κοινές διακοπές το περασμένο καλοκαίρι στη Νάξο. Και πράγματι, το gossip-tv είχε εξασφαλίσει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές τους στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Μυρτώ Αλικάκη: Πέντε συνταγές της που συγκέντρωσαν χιλιάδες likes

Οι δυο τους προσφάτως έκαναν σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση προ ημερών όταν βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Άκουσε με" που έγινε στο θέατρο Όπερα. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι αποφεύγουν να μιλούν για τη σχέση τους, δεν αρνήθηκαν να ποζάρουν για τους φωτογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στον κινηματογράφο για την εκδήλωση.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved