Βραδιά στη μνήμη του Φώσκολου! Οι ηθοποιοί που έδωσαν το παρών, η τελευταία σύζυγος & ο εγγονός του!
Gossip Cam

Βραδιά στη μνήμη του Φώσκολου! Οι ηθοποιοί που έδωσαν το παρών, η τελευταία σύζυγος & ο εγγονός του!

Ο Δήμος Ηλιούπολης και η Λέσχη Τέχνης και Πολιτισμού Ηλιούπολης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, τίμησαν τον σκηνοθέτη Νίκο Φώσκολο, σε μια εκδήλωση μνήμης και αγάπης.

Και ήταν μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση και φυσικά νοσταλγία για τις δυνατές αναμνήσεις που ήρθαν στο μυαλό για όλους από τις εποχές που ο αξέχαστος σκηνοθέτης και σεναριογράφος μεσουναρούσε σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Μαρία Αλιφέρη: «Ο Φώσκολος με είχε δεμένη σε ένα υπόγειο, ανάμεσα σε κομμένα γυαλιά στο πάτωμα»

Από τις πρώτες που βρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν η πάντα κομψή Κάτια Δανδουλάκη η οποία είχε πολλά να πει με άλλοτε συμπρωταγωνιστές της στη Λάμψη και όχι μόνο.

8831_ALEXANDRA_PALEOLOGOY_TONIA_VITHOYLKA_MAKIS_DELAPORTAS_SPIROS_MPIMPILAS_432024.jpg

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου-Τόνια Βυθούλκα-Μάκης Δελαπόρτας-Σπύρος Μπιμπίλας

ndpphoto@gmail.com

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ηθοποιούς και από παλιότερες - από τη Λάμψη- επιτυχίες, όπως ο «Άγνωστος πόλεμος», με τον Γιώργο Σίσκο και τη Μαρία Αλιφέρη που είχαν πρωταγωνιστήσει, να κάθονται δίπλα δίπλα και να τα λένε μετά από καιρό. Στην ίδια παρέα είδαμε και τον Θάνο Καληώρα ο οποίος είχε παίξει στο Καλημέρα Ζωή και είχε ξεχωρίσει.

Στη βραδιά έδωσαν το παρών επίσης η Νάντια Μουρούζη, ο Χρήστος Φωτίδης, η Μαίρη Βλουτή, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μάκης Δελαπόρτας όμως εκείνος που μονοπώλησε για αρκετή ώρα τα φλας ήταν ο εγγονός του Νίκου Φώσκολου, ο οποίος πόζαρε με την τελευταία σύζυγο του αξέχαστου σκηνοθέτη, Τόνια Βυθούλκα η οποία είναι επίσης ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved