Ελεονώρα Ζουγανέλη-Νίκος Συρίγος: Τρυφερές αγκαλιές σε βραδινή τους έξοδο
Gossip Cam

Ελεονώρα Ζουγανέλη-Νίκος Συρίγος: Τρυφερές αγκαλιές σε βραδινή τους έξοδο

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος ζουν έναν μεγάλο έρωτα, χωρίς να τον διατυμπανίζουν αλλά και χωρίς να παίζουν κρυφτό με τους φωτογράφους ή τους δημοσιογράφους. 

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες και δείχνουν να απολαμβάνουν τη σχέση τους και τις όμορφες στιγμές που μοιράζονται.

Νίκος Συρίγος: «Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ένα κομμάτι της ζωής μου»

Το ζευγάρι έκανε πριν από μερικά βράδια έξοδο σε μουσική σκηνή της Αθήνας όπου και απόλαυσε τους καλλιτέχνες φίλους της Ελεονώρας Ζουγανέλη on stage.

Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, οι δυο τους ήταν αχώριστοι, με την τραγουδίστρια να αγκαλιάζει τρυφερά τον σύντροφό της και να χαίρονται μαζί όμορφες στιγμές, ταξιδεύοντας μουσικά με τις υπέροχες μπαλάντες που άκουγαν.

«Είναι όλα διαχειρίσιμα όταν ερωτεύεσαι, είτε είσαι δημόσιο πρόσωπο, είτε βγαίνεις εκείνη την στιγμή από το σπίτι σου, ερωτεύεσαι με τον ίδιο τρόπο» είχε παραδεχτεί σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Νίκος Συρίγος μιλώντας για τον τρόπο που αποφάσισε να διαχειριστεί την έκθεση της προσωπικής του ζωής.

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι όλα αυτά τα ωραία που σου προκαλεί μεγάλη δύναμη στη ζωή σου. Όταν μπήκα στη διαδικασία να ερωτευτώ, δεν σκέφτηκα, ούτε ποια ερωτεύτηκα, ούτε αν θα έχει όλο αυτόν τον θόρυβο που έχει μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο προσώπων που είναι αναγνωρίσιμα στον κόσμο».

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη βραδινή έξοδο του ζευγαριού:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved