Μαρία Αντωνά: Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και μιλούσε στον Σοϊλέδη που την παρέλαβε... ισπανικά!
Gossip Cam

Μαρία Αντωνά: Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και μιλούσε στον Σοϊλέδη που την παρέλαβε... ισπανικά!

Η Μαρία Αντωνά, πάτησε επιτέλους επί ελληνικού εδάφους μετά από αρκετούς μήνες απουσίας της λόγω συμμετοχής της στο Survivor! Και φυσικά ο σύντροφός της Άρης Σοϊλέδης ήταν ο πρώτος άνθρωπος που συνάντησε κατά την επιστροφή της!

«Έφυγες με το κεφάλι ψηλά. Με έχεις κάνει πολύ περήφανο εμένα και όλους τους φίλους μας και τις οικογένειές μας. Το είχα καταλάβει εδώ και μέρες πως πλέον ήσουν γεμάτη και ήθελες να γυρίσεις πίσω. Σε περιμένω ψυχάρα μου» είχε γράψει την ημέρα της ανακοίνωσης της αποχώρησης της αγαπημένης του από το ριάλιτι επιβίωσης ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος ξέρει καλύτερα από όλους τα συναισθήματα που μπορεί να πλημμυρίζουν έναν άνθρωπο που φεύγει από το Survivor.

Survivor 2024: Η Αντωνά αποχώρησε και αυτό είναι το μήνυμα του Σοϊλέδη – « Έφυγες με το κεφάλι ψηλά»

Περήφανος για τον χαρακτήρα που επέδειξε η αγαπημένη του κατά τη διάρκεια της διαδρομής της στο παιχνίδι, ο πρώην ποδοσφαιριστής υποδέχτηκε τη Μαρία Αντωνά με μία αγκαλιά λουλούδια αλλά και τη δική του ζεστή αγκαλιά που την περίμενε.

Φανερά ευτυχισμένη που ένα δύσκολο αλλά πολύ ενδιαφέρον ταξίδι έφτανε με αίσιο τρόπο στο τέλος, η Μαρία ήταν πολύ ευδιάθετη που επιτέλους βρισκόταν στην αγκαλιά του πιο αγαπημένου της προσώπου.

Η όμορφη δημοσιογράφος, φορώντας ένα σορτσάκι και ένα τοπ, αμφίεση που ήταν αρκετά ελαφριά για τον καιρό της Ελλάδας, πήρε ένα μαύρο πανωφόρι για να ζεσταθεί αλλά λίγο την ένοιαζε αφού είχε την ζεστασιά της αγάπης του συντρόφου της.

Μάλιστα του έκανε και πλάκα καθώς στο αυτοκίνητο για την επιστροφή στο σπίτι, ο Άρης Σοϊλέδης ανέβασε βίντεο ανακοινώνοντας την επιστροφή της Μαρίας η οποία του απαντούσε μόνο στα... Ισπανικά, επηρεασμένη φυσικά από τη γλώσσα των ντόπιων στον Άγιο Δομίνικο!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved