Άγγελος Διονυσίου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του, Γεωργία και τη 17χρονη κόρη τους, Ηλέκτρα
Gossip Cam

Άγγελος Διονυσίου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του, Γεωργία και τη 17χρονη κόρη τους, Ηλέκτρα

Βραδινή έξοδο για να διασκεδάσει έκανε η οικογένεια Άγγελου Διονυσίου, με τον τελευταίο να απολαμβάνει τις ερμηνείες του καλού του φίλου Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται φέτος. 

Ο Άγγελος Διονυσίου, σε μεγάλα κέφια που είχε κοντά του τις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του Γεωργία και την κόρη τους Ηλέκτρα η οποία είναι πλέον 17 χρονών, όχι μόνο διασκέδασε, αλλά πήρε και το μικρόφωνο από τον Ρέμο και τραγούδησε παλιές δικές του μεγάλες επιτυχίες.

Άγγελος Διονυσίου για Σοφία Αλιμπέρτη: «Αυτά δεν λέγονται, είναι προσωπικά δεδομένα»

1732_AGELOS_DIONISIOY_ANTONIS_REMOS_1732024.jpg

Φυσικά, η 17χρονη Ηλέκτρα που είναι και η μεγαλύτερη θαυμάστρια του μπαμπά και η σύζυγός του, Γεωργία τον καταχειροκρότησαν και φυσικά διασκέδασαν και εκείνες με την ψυχή τους εκείνο το βράδυ.

Μάλιστα, μπαμπάς και κόρη δεν σταματούσαν να αγκαλιάζονται, με την Ηλέκτρα συνεχώς να φιλάει και να αποθεώνει τον πατέρα της.

Ο Άγγελος Διονυσίου έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του για τη σχέση των παιδιών που έχει αποκτήσει από τους τρεις γάμους που έχει κάνει:

«Τα δύο πρώτα είναι από τον πρώτο μου γάμο και το τρίτο από τον τρίτο μου γάμο. Τα μεγάλα είναι ανεξάρτητα, δουλεύουν. Τώρα μένουμε κοντά. Έχουμε μεγάλες αγάπες. Έχουν καλή σχέση όλα, και με τον αδερφό τους, παρά τη διαφορά ηλικίας».

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved