Βανδή-Μπισμπίκης: Καρέ καρέ η επιστροφή από Ρώμη, στο 1ο ταξίδι τους μετά την περιπέτεια υγείας τους
Gossip Cam

Βανδή-Μπισμπίκης: Καρέ καρέ η επιστροφή από Ρώμη, στο 1ο ταξίδι τους μετά την περιπέτεια υγείας τους

Επέστρεψαν από τη Ρώμη ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, στο πρώτο τους ταξίδι μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του ηθοποιού. 

Όπως φαίνεται, και οι δύο είχαν την απόλυτη ανάγκη να κάνουν αυτή την απόδραση για να ξεκουραστούν, να «γεμίσουν μπαταρίες» και να επιστρέψουν, μετά τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν ο ηθοποιός υπέστη καρδιακά επεισόδια που θα μπορούσαν να είχαν αποβεί μοιραία.

Βανδή - Μπισμπίκης: Έφυγαν για εξωτερικό μετά την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού

Με την έγκαιρη αντιμετώπιση του όλου προβλήματος και τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγαπημένου της, αγωνιώντας για την έκβαση των γεγονότων, όλα πήγαν κατ' ευχή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πήρε εξιτήριο. Αφού πέρασε λίγες μέρες ξεκούρασης και ηρεμίας στο σπίτι, επέστρεψε ξανά στην ενεργό δράση και μάλιστα, μόλις μία εβδομάδα μετά το εξιτήριο, πήγε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή για να την απολαύσει.

Και προ ημερών, οι δυο τους έκαναν ένα μικρό δώρο στον εαυτό τους, ταξιδεύοντας στην πάντα ρομαντική Ρώμη. Εκεί, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης περιηγήθηκαν στα αγαπημένα τους στέκια -άλλωστε έχουν ξαναβρεθεί εκεί μαζί- άκουσαν και χόρεψαν μαζί το νέο τραγούδι της τραγουδίστριας «Πανσέληνος», ντουέτο με τον Μέντε Φουέρτε ενώ πόζαραν μαζί στον φακό, σε ένα πολύ τρυφερό καρέ.

Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν αφού οι υποχρεώσεις τρέχουν και για τους δύο. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί, στο αεροδρόμιο και απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι κατά την επιστροφή του. Δείτε τους παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved