Η θεατρική πρεμιέρα είχε κάτι από «Προξενιό», «Γη της Ελιάς», «Μάγισσα», «Παράδεισο» & «Έρωτα φυγά»!
Gossip Cam

Η θεατρική πρεμιέρα είχε κάτι από «Προξενιό», «Γη της Ελιάς», «Μάγισσα», «Παράδεισο» & «Έρωτα φυγά»!

Μία θεατρική πρεμιέρα κατάφερε να συγκεντρώσει τους πρωταγωνιστές πολλών διαφορετικών σίριαλ μαζί!

Ο λόγος για την πρεμιέρα της παράστασης «Όνειρα Γλυκά» στο Θέατρο Τόπος Aλλού όπου πρωταγωνιστούν η Γιασεμί Κηλαηδόνη, ο Δημήτρης Σέρφας, και ο Νίκος Μπουκουβάλας, σε σκηνοθεσία Μάξιμου Μουμούρη ο οποίος φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του, τη γνωστή πολιτικό Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η «Έρημη χώρα» έρχεται για να καθηλώσει τους τηλεθεατές! Η ιστορία, η πρεμιέρα & οι πρωταγωνιστές!

H παράσταση κατάφερε να συγκεντρώσει στο φουαγιέ αλλά και αργότερα κάτω από τη σκηνή σπουδαίους ηθοποιούς που παρακολουθούμε σε καθημερινά ή εβδομαδιαία σίριαλ που γνωρίζουν επιτυχία. Είδαμε για παράδειγμα τη Μαργέτα από τον Έρωτα Φυγά, κατά κόσμον Πέμμυ Ζούνη, τη Λυδία Κονιόρδου που πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς με τον Μάξιμο Μουμούρη, τον Αργύρη Πανταζάρα από τον «Παράδεισο των Κυριών» που συνόδευσε τη σύζυγό του Σίσσυ Τουμάση η οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Σέρφα στο «Προξενιό της Ιουλίας». Είδαμε επίσης από τη Μάγισσα τον Βασίλη Μηλιώνη και την Καλλιόπη Χάσκα από τη Μάγισσα να συγχαίρουν τον Δημήτρη Σέρφα για την ερμηνεία του επί σκηνής.

Μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν επίσης ήταν αυτή της Μαρίνας Καλογήρου η οποία εμφανίστηκε μετά από καιρό σε θεατρική έξοδο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved