Βαρδής-Σκαφιδά: Βόλτα στη λιακάδα και για ψώνια με τα παιδιά τους!
Gossip Cam

Βαρδής-Σκαφιδά: Βόλτα στη λιακάδα και για ψώνια με τα παιδιά τους!

Αφοσιωμένοι γονείς για τα δύο τους παιδιά είναι ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα οι οποίοι εθεάθησαν να απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές! 

Με την 8χρονη Κατερίνα και τον 5χρονο Αντώνη τους, οι δύο περήφανοι γονείς βρέθηκαν προ ημερών στο Golden Hall για βόλτα αλλά και ψώνια και φυσικά τα πιτσιρίκια τού... έδωσαν και κατάλαβε!

Η Νατάσα Σκαφίδα μας έδειξε το υπέροχο σπίτι της με τον Γιάννη Βαρδή με τον πιο cool τρόπο!

vardis-skafida-paidia-(1).jpg

Τρέχανε μέσα στους διαδρόμους, απολάμβαναν τη βόλτα με τους γονείς τους και φυσικά τούς ζητούσαν ό,τι έβλεπαν και τους άρεσε! Ό,τι ακριβώς δηλαδή αρέσει σε όλα τα παιδιά της ηλικίας τους.

Αρκετά... ψύχραιμοι ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα, έδειξαν και εκείνοι με τη σειρά τους να απολαμβάνουν αυτή τη μικρή οικογενειακή εξόρμηση στα μαγαζιά, κοιτώντας βιτρίνες και κάνοντας τα απαραίτητα ψώνια.

Τόσο για τον γνωστό τραγουδιστή όσο και για την όμορφη σύζυγό του, προτεραιότητα έχουν από τότε που έγιναν γονείς τα παιδιά τους και δυστυχώς οι καθημερινές υποχρεώσεις δεν τούς επιτρέπουν να περνούν τον χρόνο που θα ήθελαν οικογενειακά. Να όμως που η άνοιξη δεν αφήνει κανέναν κλεισμένο στο σπίτι και έτσι βρήκαν την ευκαιρία, μετά τα ψώνια στο εμπορικό κέντρο να βρεθούν και στους εξωτερικούς χώρους τους και να... μαζέψουν ήλιο, ένεκα του πολύ καλού καιρού των τελευταίων ημερών.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved