Κώστας Σόμμερ-Βαλεντίνη Παπαδάκη: Τρυφερές οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά τους σε παιδική χαρά!
Gossip Cam

Κώστας Σόμμερ-Βαλεντίνη Παπαδάκη: Τρυφερές οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά τους σε παιδική χαρά!

Μοναδικές οικογενειακές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βιώνουν ο Κώστας Σόμμερ με τη σύζυγό του Βαλεντίνη Παπαδάκη. Και μάρτυρας -κρυφά- ο φωτογραφικός φακός! 

Η κάμερα του gossip-tv απαθανάτισε το ζευγάρι μαζί με τον μόλις δυόμιση ετών γιο του και την ενάμιση ετών κόρη του σε βόλτα στη λιακάδα στη Γλυφάδα, λίγο πριν οι τέσσερίς τους καταλήξουν σε παιδική χαρά της περιοχής όπου ζουν.

Κώστας Σόμμερ: Η κόρη του κάνει baby swimming και το απολαμβάνει

1712999870626-574593759-4440_VALENTINI_PAPADAKI_KOSTAS_SOMER_2332024.jpg

Όλοι τους έδειχναν να είναι σε πολύ καλή διάθεση και μάλιστα ο φακός απαθανάτισε τους δύο ευτυχισμένους γονείς σε τρυφερές στιγμές τους καθώς η μικρή τους έκανε κούνια και ο γιος τους γυρνούσε γύρω γύρω με το μικροσκοπικό ποδήλατό του.

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Αύγουστο του 2021 και λίγες εβδομάδες αργότερα υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους. Η πριγκίπισσά τους ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2022 ολοκληρώνοντας την ευτυχία τους που έτσι και αλλιώς περίσσευε.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να απέχει από την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, προτιμώντας να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του με τα παιδιά του που είναι και η απόλυτη προτεραιότητα τόσο του ηθοποιού όσο και της γνωστής make up artist.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στην παιδική χαρά:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved