Σήμερα η δίκη του Ανδρέα Κουρή
Gossip Specials

Σήμερα η δίκη του Ανδρέα Κουρή

Δικάζεται σήμερα ο επιχειρηματίας Ανδρέας Κουρής για μη καταβολή ασφαλιστικών και εργοδοτικών εισφορών για τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.


Να σας υπενθυμίσουμε ότι τον συνέλαβαν για χρέη στο Δημόσιο, χρέη προς το ΙΚΑ τον Ιανουάριο.

Ο 41χρονος είναι γιος του Γιώργου Κουρή και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στο σπίτι του, εξαιτίας οφειλών που προκύπτουν από τη μη απόδοση εισφορών στο ΙΚΑ.

Κύκλοι του Ανδρέα Κουρή υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε ποτέ ούτε νόμιμος εκπρόσωπος αλλά ούτε και εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Alter και, σύμφωνα με την διευκρινιστική εγκύκλιο (9/4-2-2013 με θέμα «Ποινική Ευθύνη Διοικούντων Νομικά Πρόσωπα – Αυτόφωρη Διαδικασία») που το ίδιο το ΙΚΑ εξέδωσε για τους διωκόμενους αυτουργούς των ασφαλιστικών εισφορών σε ανώνυμες εταιρίες, η θέση του απλού αντιπροέδρου δεν αναφέρεται πουθενά στη σχετική λίστα.

Ακόμη λένε ότι είναι γνωστό ότι αποκλειστικός υπεύθυνος για την διοίκηση και διαχείριση του Alter, ήταν ο Κώστας Γιαννίκος.

Και τονίζουν ότι από το 2000 ο Θανάσης Αθανασούλης της ALTEC απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών του Alter και η οικογένεια Κουρή δεν ξαναασχολήθηκε με τη διοίκηση ή τη διαχείριση του Alter.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved