Καγιά-Κρασσάς: Βαφτίζουν αύριο την κόρη τους στο εξωτερικό!
Gossip Specials

Καγιά-Κρασσάς: Βαφτίζουν αύριο την κόρη τους στο εξωτερικό!

Έτσι ξαφνικά και εντελώς εκτός των αρχικών τους σχεδίων η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς, βαφτίζουν αύριο την κόρη τους εκτός Ελλάδος!

Το ζευγάρι που έκανε και το γάμο του, μυστικά στο εξωτερικό- για την ακρίβεια παντρεύτηκαν στο μαγευτικό Παρίσι πριν από 2,5 χρόνια- αποφάσισε και στην βάπτιση της κορούλας του να κάνει και πάλι την έκπληξη.

Και διάλεξαν έναν απρόσμενο προορισμό! Την Βυρηττό! Εκεί, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Gossip-tv.gr είναι προγραμματισμένη να γίνει αύριο η βάπτιση της σχεδόν 1,5 έτους Bianca που έχει ξετρελάνει όλα τα μέλη της οικογένειας. Η επιλογή κάθε άλλο παρά τυχαία είναι αφού εκεί βρίσκονται οι νονοί της μικρούλας και στενοί φίλοι του ερωτευμένου ζευγαριού.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα η Βίκυ εμφανίστηκε να προβάρει ρούχα για τη βάπτιση στο ατελιέ του πολύ στενού της φίλου Βασίλη Ζούλια αλλά κανείς δεν περίμενε ότι το χαρμόσυνο γεγονός ήταν τόσο κοντά. Εξάλλου τα αρχικά σχέδια των τρισευτυχισμένων γονιών ήταν να γίνει το μυστήριο εντός Ελλάδος, αλλά τελικά τα πλάνα άλλαξαν.

Εξ' ου και η Βίκυ Καγιά ολοκλήρωσε χθες τα εβδομαδιαία γυρίσματα της νέας εκπομπής Shopping Star που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα και συνήθως ολοκληρώνει κάθε Παρασκευή. Γιατί έπρεπε να φύγουν οικογενειακώς για τη Βυρηττό έτσι ώστε να διευθετήσουν και κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για την αυριανή μεγάλη μέρα για εκείνους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved