Γλυκάνισος: Το gossip tv στην προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς
Gossip Specials

Γλυκάνισος: Το gossip tv στην προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς

Αποκλειστικό: Το gossip-tv παρευρέθηκε το βράδυ της Κυριακής, 18 Σεπτεμβρίου στην προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς, Γλυκάνισος στον θερινό κινηματογράφο ΑΒΑΝΑ, η οποία ήδη από το τρέιλερ που έχει προβληθεί μας έχει καθηλώσει.

Η νέα δραματική σειρά με τίτλο «Γλυκάνισος» έρχεται στον ΣΚΑΙ και διηγείται τον έρωτα δύο ανθρώπων που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους με φόντο το πανέμορφο νησί της Λέσβου.

Τα στελέχη του ΣΚΑΙ έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για τη σεζόν 2022-2023 θέλοντας να κερδίσουν την προτίμηση των τηλεθεατών. Από αυτό, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η μυθοπλασία. Ανάμεσα, λοιπόν, στις σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι και ή δραματική σειρά «Γλυκάνισος», σε σενάριο Γιώργου Κυρίτση, που είναι βασισμένο σε μια ιδέα της Ρόζυ Ρήγα, και σκηνοθεσία Σταύρου Ποταμάρη.

Η σειρά διαδραματίζεται στη Λέσβο όπου και θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων.

Όσον αφορά το πρωταγωνιστικό καστ, θα δούμε τους Γιώργο Παπαγεωργίου (Στρατός), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστα Κόκλα (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστα Αποστολάκη (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανό Σταματάκη (Έκτορας), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλη Αθανασόπουλο (Άγγελος), Χάρη Ασημακόπουλο (Ευστρατίου), Αντρέα Κοντόπουλο (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνη Γιαννακό (Ραφαήλ), Μπήλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκο Κασάπη (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλη Στρατηγάκο (Νεφζάτ), Χρήστο Κοντογιώργη (Καρίμ), Φώτη Κάραλη (Φώτης), Δημήτρη Αποστολόπουλο (Πολ), Κωνσταντίνο Μουταφτσή (Μπίλι), Θαλασσινή Μποσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστα Ζωγραφόπουλο (Θόδωρος). Στον ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Το gossip-tv βρέθηκε στον θερινό κινηματογράφο ΑΒΑΝΑ για την avant premiere της νέας σειράς του Σκαι. Εκεί παρευρέθηκαν οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της σειράς για να μας ταξιδέψουν σε μία ιστορία μεθυστική που θα μας συμπαρασύρει σε έναν μεγάλο έρωτα.

Δείτε στην παρακάτω gallery όλα όσα συμβαίνουν:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved