Γλυκάνισος: Δείτε το συγκλονιστικό trailer της σειράς
Media

Γλυκάνισος: Δείτε το συγκλονιστικό trailer της σειράς

Γλυκάνισος:Δύο κόσμοι διαφορετικοί, δύο ξένοι που θα έρθουν και θα αλλάξουν ό,τι πιστεύουμε πως χωρίζει αλλά και ενώνει δύο ανθρώπους

Ο Στρατής και η Ραζάν θα ζήσουν έναν δυνατό έρωτα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν το ναυάγιο της ζωής τους ή θα ζήσουν ως πρωταγωνιστές σε ένα παράλογο θρίλερ; Ο «Γλυκάνισος» έρχεται στον ΣΚΑΪ και η γεύση του θα μείνει ανεξίτηλη.

Η νέα σειρά που είναι παραγωγή της Tanweer Productions διαδραματίζεται στο πανέμορφο νησί της Μυτιλήνης και ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της πραγματοποιείται εκεί αλλά ένα άλλο επίσης μεγάλο μέρος γίνεται εντός Αττικής. Και το gossip-tv βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στα γυρίσματα της σειράς.

Το νέο trailer της δραματικής σειράς είναι στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ και ο μεγάλος έρωτας δύο διαφορετικών ανθρώπων ξετυλίγεται μπροστά μας. Μία σειρά με ιδιαίτερη κινηματογράφηση, σε χώρους αυθεντικούς, με αισιοδοξία, όπου υπάρχει ελπίδα αλλά και σκοτάδι εκεί όπου κρύβεται ο πόνος. Η Μυτιλήνη είναι ο τόπος, εκεί όπου η απόγνωση παλεύει να βρει το φως, για να γίνει ελπίδα.

Με γυρίσματα στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο Μόλυβο, στο γραφικό Πλωμάρι, αλλά και στην ιδιαίτερη πρωτεύουσα του νησιού, τη Μυτιλήνη, η νέα σειρά του ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να μας μεταφέρει στη μεθυστική ατμόσφαιρα του «Γλυκάνισου». Οι συντελεστές της σειράς ολοκλήρωσαν πρόσφατα το πρώτο μέρος των γυρισμάτων στο νησί του Βορείου Αιγαίου, και μετά από ένα σύντομο διάλειμμα ξεκινούν και πάλι σε φυσικούς χώρους στην Αθήνα και τη Λέσβο.

«Γλυκάνισος»

Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστας Αποστολάκης (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανός Σταματάκης (Έκτορας), Εύρη Σωφρωνιάδου (Φατιμέ), Χρήστος Κοντογιώργης (Καρίμ), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλης Αθανασόπουλος (Άγγελος), Χάρης Ασημακόπουλος (Ευστρατίου), Αντρέας Κοντόπουλος (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός (Ραφαήλ), Μπίλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκος Κασάπης (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Νεφζάτ), Φώτης Κάραλης (Νικήτας), Άρτεμις Ιωαννίδη (Ανθή), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Μπίλι), Θαλασσινή Βοσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Θόδωρος), Τάσος Καρλής (Χάρης)

Στο ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved