Γλυκάνισος: Μπήκαμε στη βίλα που γυρίζεται και μείναμε με το στόμα ανοιχτό
Media

Γλυκάνισος: Μπήκαμε στη βίλα που γυρίζεται και μείναμε με το στόμα ανοιχτό

Η ιστορία ενός "απαγορευμένου" έρωτα ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΙΓλυκάνισος

Η νέα σειρά που είναι παραγωγή της Tanweer Productions διαδραματίζεται στο πανέμορφο νησί της Μυτιλήνης και ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της πραγματοποιείται εκεί αλλά ένα άλλο επίσης μεγάλο μέρος γίνεται εντός Αττικής.

Και εκεί βρεθήκαμε κι εμείς μένοντας με το στόμα ανοιχτό για το υπέροχο location που επιλέχθηκε να είναι το αρχοντικό της οικογένειας Δεμίρη, δηλαδή της πρωταγωνιστικής οικογένειας της νέας τηλεοπτικής σειράς. Μιας πλούσιας οικογένειας του νησιού - που παράγει ούζο, εξ' ου και ο τίτλος Γλυκάνισος, που ερωτεύεται μια Σύρια πρόσφυγα.

"Χαμένο" στα βουνά της Συντερίνας στην Κερατέα βρίσκεται το πέτρινο αρχοντικό που εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά. Για τα γυρίσματα χρησιμοποιούνται τόσο οι εξωτερικοί, όσο και οι εσωτερικοί χώροι του σπιτιού που πραγματικά θα μπορούσε να βρίσκεται στη Μυτιλήνη αφού περιστοιχίζεται από άφθονη βλάστηση και χωράφια με σταφύλια και πεύκα.

Το κτήμα που περικλείει το εντυπωσιακό σπίτι είναι μεγάλο και προσφέρει άφθονες "γωνιές" για τα απαραίτητα γυρίσματα που προχωρούν πυρετωδώς έτσι ώστε πριν την έναρξη, λογικά εντός του Σεπτεμβρίου, να είναι ολοκληρωμένος ένας ικανοποιητικός αριθμός επεισοδίων.

Εξίσου εντυπωσιακό με το εξωτερικό, είναι και το εσωτερικό της πέτρινης βίλας. Καλόγουστο, ψηλοτάβανο με τεράστιο τζάκι (όπως φτιάχονταν παλιά) άφθονο ξύλο και πέτρα παντού, όπως θα ταίριαζε όντως σε μια αρχοντική οικογένεια της Μυτιλήνης.

Τη μέρα που το επισκεφθήκαμε φυσικά γινόντουσαν γυρίσματα. Εκεί ήταν τόσο η Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), όσο και η Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα) αλλά και δύο νέα παιδιά η Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία) και ο Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ).

Το κλίμα ανάμεσα σε όλους κάτι παραπάνω από φιλικό, στα διαλείμματα δε, ανάμεσα στο στήσιμο των σκηνών τόσο οι ηθοποιοί, όσο και το συνεργείο απολάμβαναν playlist τραγουδιών με την Τάνια Τρύπη (και φωνάρα) να δίνει ρεσιτάλ παράλληλα με τα ηχητικά που ακούγονταν. Ακόμα και ο δυνατός αέρας που φύσαγε και πραγματικά δυσκόλευε τα εξωτερικά γυρίσματα δεν στάθηκε ικανός για να τους χαλάσει το κέφι. Κι αν κρίνουμε απο αυτά που είδαμε και ακούσαμε στους διαλόγους που παρακολουθήσαμε (spoiler δε θα κάνουμε) η νέα σειρά Γλυκάνισος, έρχεται με φόρα.

Γλυκάνισος, λίγα λόγια για τη σειρά

Με φόντο το πανέμορφο νησί της Λέσβου, γεννιέται ένας έρωτας μεγάλος, του Στρατή και της Ραζάν, ενός πλούσιου Μυτιληνιού και μιας Σύριας πρόσφυγα.

Μια κρυφή, βαθιά, μυστική αγάπη με αρώματα της θάλασσας, των μεθυστικών γεύσεων της Συρίας και του ελληνικού ούζου. Ο γλυκάνισος με τα αρώματά του, τόσο στο εκλεκτό ούζο της οικογένειας του Στρατή, όσο και στη μαγειρική της Ραζάν, είναι σαν τον έρωτά τους: αψύς, δυνατός, γλυκός και αρωματικός, που άλλοτε ηρεμεί και άλλοτε βάζει φωτιά και καίει τα σωθικά…

Η νέα δραματική σειρά με τίτλο «Γλυκάνισος», έρχεται στον ΣΚΑΪ την ερχόμενη σεζόν και διηγείται τον έρωτα δύο ανθρώπων που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Ενός Έλληνα χριστιανού και μίας Σύριας μουσουλμάνας, του Στρατή, γόνου εύπορης οικογένειας της Μυτιλήνης, και της Ραζάν, Σύριας πρόσφυγα. Ο καθένας κουβαλάει τη δική του κουλτούρα, τις δικές του αλήθειες, τα δικά του τραύματα. Θα παλέψουν να αντισταθούν στη δίνη του έρωτα, σε αυτό που νιώθουν. Ο Στρατής, άλλωστε, χρωστά τη ζωή του στο σύντροφο της Ραζάν…

Η ζωή γράφει όμως τα δικά της σενάρια. Ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα σε δύο τόσο διαφορετικούς ανθρώπους θα καταφέρει να φέρει κοντά και τους τόσο διαφορετικούς κόσμους τους; Πώς θα τον αντιμετωπίσει το περιβάλλον τους; Οι οικογένειες τους; Οι κάτοικοι του νησιού;

Άνθρωποι, φιλίες και οικογενειακές σχέσεις θα δοκιμαστούν. Κάποιοι θα βγουν αλώβητοι, κάποιοι όμως θα πληρώσουν το τίμημα. Θα βγει ο έρωτας νικητής;

Η σειρά διαδραματίζεται στη Λέσβο όπου και θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved