3rd Greek International Women Awards: Η συνέντευξη τύπου και το ξεχωριστό μήνυμα για τη γυναίκα!
Gossip Specials

3rd Greek International Women Awards: Η συνέντευξη τύπου και το ξεχωριστό μήνυμα για τη γυναίκα!

Αποκλειστικό: Βρεθήκαμε στην συνέντευξη τύπου των 3rd Greek International Women Awards, μιας εξαιρετικής διοργάνωσης, που έρχεται να μας τονίσει, ως επί το πλείστον, την ιδιαίτερη σημασία της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία, αλλά και του έργου που παρέχει σε διάφορους τομείς της καθημερινότητας. 

Τα Greek International Women Awards έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μιας και μετά από την διαδικασία των συμμετοχών, 12 γυναίκες, από 12 διαφορετικούς τομείς σύγχρονης πραγματικότητας θα βραβευτούν στο θέατρο "Ελληνικός Κόσμος".

Πριν από λίγες μέρες, βρεθήκαμε στην συνέντευξη τύπου των τρίτων Greek International Women Awards, με τις διοργανώτριες να έχουν να μας πουν και να μας μεταφέρουν πολλά για αυτό το εγχείρημα, μιας και πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο, που τιμά το γυναικείο φύλο. Τα Διεθνή Βραβεία αναγνωρίζουν και βραβεύουν διακεκριμένες Ελληνίδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τα επιτεύγματα και τις δράσεις τους στον επαγγελματικό τους τομέα.

Με λίγα λόγια, η συγκεκριμένη δράση έρχεται να μας υπενθυμίσει -και με το παραπάνω- τη θέση της γυναίκας στην σύγχρονη κοινωνία, η οποία και κατέχει πολλαπλούς ρόλους: μπορεί να συνδυάσει την καριέρα της και τα επαγγελματικά της επιτεύγματα με την οικογένειά της, είναι δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Οι υπό βράβευση κατηγορίες είναι: Τέχνες & Πολιτισμός (Arts and Culture), Επιχειρηματικότητα (Business and Entrepreneurship), Σχέδιο (Design), Εκπαίδευση και Ψυχολογία (Education & Psychology), Περιβάλλον & Βιωσιμότητα (Environment & Sustainability), Μόδα (Fashion), Οικονομικές Επιστήμες (Finance), Τουρισμός και Φιλοξενία (Hospitality), Νομική και Πολιτικές Επιστήμες (Law & Political Sciences), Μέσα Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ (Media & Marketing Communications), Θετικές Επιστήμες και τεχνολογία (Science and Technology), Ναυτιλιακά (Shipping), Κοινωνική Ευθύνη (Social Responsibility), Αθλητισμός (Sports), Young Star Award (Βραβείο πρωτοεμφανιζόμενων γυναικών).

Στην αρχή της συνέντευξης τύπου, τον λόγο πήρε η Σοφία Κωνσταντοπούλου, πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Greek International Women Awards, η οποία και μίλησε συγκινημένη που τα Διεθνή Βραβεία επιστρέφουν εκεί που ανήκουν. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Μαίο του 2023 και όλες μας νιώθουμε συγκινημένες. Η ίδια έκανε λόγο για μια σπουδαία διοργάνωση, που πολλές γυναίκες έχουν προσπαθήσει, για να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα ενώ είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο, με την θέση της γυναίκας σήμερα να είναι πολύ δύσκολη με όλες αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις που συμβαίνουν καθημερινά εναντίον τους και δημοσιοποιούνται.

Στη συνέχεια, για τα Greek International Women Awards, τον λόγο πήραν τα πάνελ, με τις κριτικές επιτροπές που αφορούν τις κατηγορίες για τις βραβεύσεις των διακεκριμένων γυναικών, με τους ειδικούς να "υμνούν" το γυναικείο φύλο και να δηλώνουν ενθουσιασμένοι για τα διεθνή βραβεία.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την συνέντευξη τύπου στην παρακάτω gallery:

Αξίζει ναν σημειωθεί πώς τα βραβεία GIWA (Greek International Women Awards) έχουν φιλοξενηθεί στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου το 2017, ενώ το 2022 μεταδόθηκαν τηλεοπτικά από την ERT WORLD και διαδικτυακά μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Διαβάστε επίσης:

3rd Greek International Women Awards (GIWA): Πρώτη φορά στην Ελλάδα τα διεθνή βραβεία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved