Make a wish: Η στενοχώρια της Σκορδά, οι selfies με τον Ουγγαρέζο και το φιλί στη Ντορέττα
Gossip Specials

Make a wish: Η στενοχώρια της Σκορδά, οι selfies με τον Ουγγαρέζο και το φιλί στη Ντορέττα

Δεν υπάρχει εκδήλωση του Make a wish Ελλάδας χωρίς τη Φαίη Σκορδά

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Πρωινό μας στηρίζει εδώ και χρόνια έμπρακτα τον θεσμό και όσο φορτωμένο πρόγραμμα κι αν έχει πάντα βρίσκει χρόνο για να είναι εκεί σε όλες τις δράσεις του. Ακόμα και τις μέρες που η ίδια δεν είναι και στην καλύτερή της διάθεση, όπως εκείνη που το Make a wish διοργάνωσε ένα κλειστό δείπνο απολογισμού για τα πεπραγμένα της χρονιάς που ολοκληρώνεται. Δεν είναι τυχαίο πως η αυριανή της εκπομπή στον ΣΚΑΙ είναι ολόκληρη αφιερωμένη στο έργο του Κάνε μια ευχή Ελλάδας.

Εκείνη την ημέρα η Φαίη ήταν αρκετά στενοχωρημένη. Το ένα από τα δύο παπαγαλάκια του μικρού της γιου, Δημήτρη, έφυγε από τη ζωή μόλις την προηγούμενη μέρα ξαφνικά και το ζευγάρι του από τη στενοχώρια άρχισε να χάνει το φτέρωμά του. Η αγάπη του μικρού για τα ζώα έχει φανεί από πολύ μικρή ηλικία και η Φαίη ήταν συνέχεια στα τηλέφωνα για να μαθαίνει τι γίνεται στο σπίτι της στο οποίο και λόγω της εκπομπής και των επαγγελματικών της υποχρεώσεων δεν είχε καταφέρει ακόμα να επιστρέψει.

Δίπλα της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος λίγο πριν κλειστεί στο στούντιο του My Radio για τον ραδιομαραθώνιο που κάνει κάθε χρόνο με τους Mappes, βρισκόταν εκεί για να στηρίξει κι αυτός το Make a wish. Σιγά που θα τον άφηνε η Φαίη Σκορδά χωρίς selfie. Φυσικά και πόζαραν και αυτοτρολλαρίστηκαν λίγο με την Κατερίνα Γκαγκάκη πιο δίπλα να...ρίχνει λάδι στη φωτιά με άφθονα πειράγματα.

Δείπνο Make a wish
Η ώρα των selfies για Σκορδά- Ουγγαρέζο

Λίγο αργότερα στο τραπέζι ήρθε και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την οποία η συζήτηση γύρισε στην κοινή τους φίλη Μαίρη Συνατσάκη που έγινε μαμά, με τους δύο κολλητούς της (η Ντορέττα θα γίνει και νονά του μωρού) να μην κρύβουν τη χαρά τους για τη φίλη τους συμφωνώντας μεταξύ τους πως ωραιότερη και πιο χαρούμενη δεν την έχουν δει ποτέ τη Μαίρη τους. Ενώ η Ντορέττα μοιράστηκε και τον "πόνο" της για τη φυγή του γιου της στην Κύπρο για σπουδές μετρώντας τις μέρες για την επιστροφή του. Πήρε κι ενα φιλί συμπαράστασης κι αγάπης από τον Δημήτρη λίγο πριν εκείνος φύγει και όλα καλά.

Λίγα λόγια για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)


Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει ευχές παιδιών 3- 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι το κίνητρο να συνεχίσει να αγωνίζεται κάθε παιδί που νοσεί. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και ο οργανισμός δεσμεύεται να εκπληρώνει την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) λειτουργεί από το 1996 στη χώρα μας και είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Make-A-Wish. Από το 1996 που ιδρύθηκε έχει εκπληρώσει 3.100 ευχές παιδιών, ενώ συνεχίζει να δέχεται αιτήματα και να εκπληρώνει ευχές σε καθημερινή και αδιάλειπτη βάση.

Στο εορταστικό δείπνο σε κλειστό δημοσιογραφικό κύκλο, που διοργάνωσε ο οργανισμός με την πολύτιμη υποστήριξη του Χάρη Σιανίδη και της Beautiful People Pr Events αλλά και των Θεοδώρα Προδρόμου και Διαμαντή Πρόδρομoυ με τη συμβολή των εταιρειών τους DK Style και Shell και του Pasaji Restaurant παρουσιάστηκε και μια σημαντική έρευνα του οργανισμού.

Σύμφωνα με αυτήν:

• 9 στα 10 παιδιά παγκοσμίως, ανέφεραν μείωση του ψυχολογικού στρες τους μετά την ευχή και βελτίωση της ψυχικής υγείας και αντίστοιχα στην ελληνική έκθεση, το 97% των παιδιών
• 9 στα 10 παιδιά παγκοσμίως, ανέφεραν ότι ένιωσαν χαρά, αυτοπεποίθηση και ελπίδα για το μέλλον και αντίστοιχα στην ελληνική έκθεση, σε ποσοστό 94% αύξηση του αισθήματος ευτυχίας και της συναισθηματικής σταθερότητας
• 7 στα 10 παιδιά παγκοσμίως, ανέφεραν ότι ήταν πιο συνεργάσιμα στη θεραπεία μετά την εκπλήρωση και αντίστοιχα στην ελληνική έκθεση, το 75% των παιδιών
• 7 στα 10 παιδιά παγκοσμίως, αλλά στην Ελλάδα, πιστεύουν ότι υπήρξε βελτίωση και σωματική ευεξία, ενώ βάσει της παγκόσμιας έρευνας, το 75% των επιστημόνων υγείας είπαν ότι βελτιώθηκαν τα ιατρικά αποτελέσματα

Πραγματικά σημαντικό έργο που συνεχίζει αδιάλειπτα και ακούραστα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved